загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Саакашвілі у день свого призначення зустрічався з Зеленським: цікаві подробиці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Новоспечений голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі 7 травня зустрічався з Президентом України Володимиром Зеленським. Імовірно, що захід відбувся одразу після призначення Саакашвілі.

За словами Саакашвілі, зустріч вийшла тривалою та цікавою. Відповідний допис з’явився на його фейсбук-сторінці.

"Я думаю, він (Зеленський) прекрасно розуміє, що у країни немає альтернативи швидким змінам і що без того, щоб не стояти на місці та рухатися вперед, поганий вантаж минулого нас швидко наздожене та переїде. Тому президент – дуже рішуче налаштований на радикальні реформи та зміни", – підкреслив політик.

Очільник Виконавчого комітету реформ додав, що йому дуже сподобалося налаштування з боку президента.

Читайте такожКарантин спровокував непокору в реґіонах України

Сам факт мого призначення показує, що він – готовий йти на неординарні кроки, проти яких його відмовляла величезна кількість людей. В основному його відмовляли ті, хто хочуть, щоб в Україні зберігався статус кво, а статус кво – це болото, – зауважив Саакашвілі.

Він наголосив, що Україну треба витягувати з болота, і це може зробити тільки президент,

•   який ніколи не був злодієм і ніколи ним не стане,

•   у якого є амбіція залишитися в історії України людиною, яка змогла щось зробити для свого народу та для кожного українця.

"Я є готовим максимально допомагати президенту, враховуючи мій досвід, мої успіхи та мої невдачі. Величезне дякую всім тим, хто підтримував мою кандидатуру, але головна робота починається зараз. Без хорошої співпраці з Верховною Радою, з урядом, з громадянським суспільством і бізнесом у нас нічого не вийде, а у нас обов'язково має вийти!", – підсумував Саакашвілі.

Саакашвілі, реформи, Зеленський, зустріч, Facebook
Допис Міхеїла Саакашвілі про зустріч із президентом Зеленським 

До слова, раніше Міхеїл Саакашвілі показав у мережі, як відсвяткував призначення . Зокрема, за його словами, кілька пляшок відмінного грузинського вина з його села "прорвали карантин і доїхали до нього сьогодні".

Що відомо про пошук нової посади для Саакашвілі в Україні

•   Міхеїлу Саакашвілі спершу запропонували Саакашвілі підтвердив, що отримав пропозицію від Зеленського стати віцепрем'єром посаду віцепрем'єр-міністра з питань реформ. Володимир Зеленський зазначав, що в політика є потенціал для підтримки уряду.
•   Сам Саакашвілі запевняв, що президент запропонував йому вести переговори з МВФ.
•   Проте Саакашвілі не заручився підтримкою на зустрічі з фракцією "Слуга народу", яка не була готовою надати більшість голосів у парламенті задля призначення політика на нову посаду.
•   У Грузії розкритикували ймовірність призначення Саакашвілі на посади у владі України. Там заявили, що це призначення може ускладнити відносини між країнами.
•   Згодом Юрій Бутусов повідомив, що в Офісі Президента розглядають варіант висунення Саакашвілі кандидатом у мери Одеси від "Слуги народу".
•   Ще пізніше низка ЗМІ повідомляли, що Саакашвілі може отримати посаду у Нацраді реформ.
•   7 травня на сайті президента з'явився указ про його призначення головою Виконавчого комітету реформ.

Андрій Шляхтін

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин