загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери з окупованих територій отримають гроші в повному обсязі після карантину – Пенсійний фонд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зокрема для цього необхідне відкриття КПВВ на лінії розмежування.

Очільниця ГУ Пенсійного фонду в Донецькій області Наталія Рад заявила про те, що пенсіонери, які проживають на окупованій території Донбасу та дотримуються українського законодавства, отримають пенсії в повному обсязі після зняття карантинних обмежень та відкриття КПВВ на лінії розмежування.

"Звичайно, в нас всі нараховані суми. Якщо людина звертається, дотримується вимог чинного законодавства, вона отримає всі свої пенсійні виплати", - зазначила Рад, відповідаючи на запитання  про те, чи зможуть пенсіонери з окупованих територій після карантину отримати пенсію в повному обсязі. 

Читайте такожВ Україні планують знову підвищити пенсії: хто отримає доплати

На початку березня на всіх КПВВ в Донбасі почали діяти обмеження з перетину лінії розмежування через поширення в ОРДЛО "випадків захворювання на гострі респіраторні захворювання, збудником яких, ймовірно, є коронавірус". Згідно з наказом командувача ООС, на КПВВ у людей повинні перевіряти температуру і оглядати. 

Пізніше командування операції Об'єднаних сил повідомило про обмеження в'їзду і виїзду в зону ООС зі сторони Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

До списку новин