загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Під час карантину пенсії по інвалідності призначаються невідкладно - Управління пенсійного фонду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У період подовження дії карантинних обмежень до 22 травня пенсії по інвалідності продовжують призначатись невідкладно.

Про це повідомили у Головному управлінні Пенсійного фонду України.

Не варто хвилюватися особам, у яких інвалідність встановлена на певний період і строк повторного огляду визначено медико-соціальною експертною комісією у період дії карантину. Їм виплата пенсій і допомог буде продовжена без заяв та будь-яких документів.

Читайте такожКомуналка на карантині: чи можуть відключити послуги ЖКГ за борги

Перерахунок розміру виплаченої пенсії буде здійснено після закінчення терміну дії карантину або обмежувальних заходів на підставі результатів переогляду МСЕК.

Також повідомлялося, що Міністерство охорони здоров'я перевело роботу медико-санітарних експертних комісій у режим обмеження під час карантину, внаслідок чого встановити групу інвалідності можна заочно і без госпіталізації пацієнта.

Про це  повідомила заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак. За її словами, пройти можна заочно, надіславши наявні медичні документи, які сьогодні є.

"Додаткових жодних госпіталізацій не потрібно. У кожному конкретному випадку, якщо є якийсь спротив - рекомендую звертатися у територіальний департамент охорони здоров’я або до МОЗ. Основними у процесі комунікації між комісіями і пацієнтами є сімейні лікарі", - зазначила Микичак.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин