загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Карантинні обмеження діятимуть до винайдення ліків від коронавірусу – Шмигаль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прем'єр також повідомив, коли можливий запуск роботи громадського транспорту.

Очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль заявив про те, що карантинні обмеження триватимуть до того часу, поки не винайдуть ліки від коронавірусу. Водночас він зазначив, що громадський трансопрт в Україні розпочне свою роботу на третьому етапі виходу з карантину.

"Чиновнику не дуже легко приймати рішення про десятки тисяч людських життів, тож пропоную на цих питання не спекулювати політично, а чітко підходити до дотримання карантину. Інших діючих механізмів у світі сьогодні нема. Поки не буде віднайдено ліки, ми вимушені заходити і виходити в карантин за відповідними правилами", - заявив прем'єр, виступаючи у Верховній Раді під час години запитань до уряду.

Перед тим депутати зауважили, що чиновникам, які мають службові автомобілі, легко говорити про ситуацію з громадським транспортом. Однак мільйони українців не мають змоги пересуватися, зокрема і власники малих бізнесів, які в умовах стрімких втрат доходу не можуть забезпечити своїх працівників можливістю добиратися на роботу.

Читайте такожУкравтодор розпочав ремонтно-будівельні роботи на 177 об'єктах

Нагадаємо, за словами Шмигаля ситуація з коронавірусом в Україні розвивається за помірним сценарієм, таким к у Польщі. Прем'єр зауважив, що цей сценарій набагато кращий за той, що у більшості європейських країн.

Окрім того, під час третього етапу виходу з карантину можна буде відновлювати роботу приміського міжміського транспорту.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

До списку новин