загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Через Telegram злили особисті дані мільйонів українців, СБУ завела справу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Служба безпеки України розпочала розслідування за фактом зливу персональних даних мільйонів українців через Telegram-бот.

Про це повідомляється у Facebook віце-прем’єра – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Федоров зазначив, що в Telegram почав роботу бот, який працює з великими обсягами персональних даних.

“Відразу активно почали поширювати фейк, що ця інформація пов’язана з роботою додатку “Дія”. Це неможливо навіть теоретично”, – заявив Федоров.

За його словами, “Дія” не має бази даних і не накопичує таку інформацію. При цьому кількість інформації, яка доступна в зазначеному боті, в десятки разів перевищує ту, з якою працює додаток.

Читайте також: В Україні створили сервіс з пошуку інформації про репресованих у 1917-1991 роках

Він також зазначив, що через Telegram в мережу зливаються бази даних “ПриватБанку” (до націоналізації), а також соціальних мереж ВКонтакте і Linkedin.

“Службою безпеки України розпочато відповідні слідчі дії щодо роботи Telegram-бота і доступних в ньому персональних даних”, – додав Федоров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховній Раді України рекомендують продовжити заборону на російські соцмережі. Ця заборона діє з весни 2017 року.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин