загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада остаточно відхилила закон про пенсійний вік для жінок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проєктом пропонувалося дозволити до 2022 року жінкам виходити на пенсію у 55 років за наявності 30-річного стажу і за умови звільнення з роботи.

Верховна Рада відхилила законопроєкт №0972 «Про внесення змін до закону «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» щодо вдосконалення пенсійного забезпечення»

«За» скасування законопроєкту проголосували 264 парламентарі.

Читайте такожМасове тестування на коронавірус: закон набрав чинності

Зазначається, що проєктом пропонувалося дозволити до 2022 року жінкам виходити на пенсію у 55 років за наявності 30-річного стажу і за умови звільнення з роботи.

Нагадаємо, у вересні 2019 року повідомлялося, що парламент розгляне законопроєкт з пропозиціями президента законопроект №0972.

Як повідомлялося, у січні 2015 року парламентарії підтримали в першому читанні і в цілому даний проєкт закону. За нього проголосували 256 нардепів за необхідних 226.

Однак уже в лютому того ж року п'ятий президент України Петро Порошенко ветував законопроєкт. У своїх пропозиціях він підкреслював, що в останні роки спостерігається дефіцит бюджету Пенсійного фонду, і тому на той момент було відсутнє фінансове забезпечення для реалізації цього закону.

Верховна Рада 8 скликання так і не розглянув пропозиції глави держави до цього закону, у зв'язку з чим він і був переданий на розгляд парламенту нового скликання.

До відома, з 1 квітня пенсійний вік для українок знову підвищився на півроку, до 59 років і 6 місяців. Це поки передостаннє підвищення, бо ще через рік, з 1 квітня 2021 року, чоловіки.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин