загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В 2021 році доплати до пенсії отримають пенсіонери старші 75 років - Президент

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент Володимир Зеленський прогнозує доплати до пенсій у 2021 році для пенсіонерів старше 75 років.

Про це заявив на пресконференції Президент України Володимир Зеленський.

Читайте такожПенсії в Україні підвищать відразу кільком категоріям: кому чекати на прибавку

“Ми ввели програму 80+, і кожному пенсіонеру, якому виповнилося 80 років, ми додали 500 гривень. Далі будемо розробляти програму 75+ наступного року. Це велика програма, яку веде міністр Лазебна. І пенсійну реформу вона скоро має показати й оприлюднити”, – сказав Президент.

При цьому він додав, що всім пенсіонерам, які дійсно живуть за межею бідності, додали на період коронавірусу 1 тис. гривень.

“У нас 12 млн пенсіонерів у країні, як 2-3 невеликі країни Європи. Дуже складно підвищити пенсії всім”, – додав Зеленський.

Довідка:

16 березня Президент Володимир Зеленський запропонував урядові збільшити доходи тих пенсіонерів, які отримують пенсію нижче 5 тис. грн, ще на 1 тис. грн.

Кабінет Міністрів ухвалив рішення встановити з 1 квітня щомісячну виплату в розмірі до 500 грн пенсіонерам старше 80 років і розмір пенсії яких не перевищує 9 205 грн. Крім того, Кабмін вирішив виплатити пенсіонерам, які отримують менше 5 тис. грн, по 1 тис. грн.

Пенсійний фонд України з 7 квітня розпочав виплату доплати до пенсії у розмірі 500 гривень за квітень пенсіонерам старше 80 років.

23 квітня Пенсійний фонд спрямував 9,9 млрд гривень на виплату одноразової грошової допомоги пенсіонерам у розмірі 1000 гривень.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин