загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зеленський зробив важливу заяву про зарплати в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Володимир Зеленський сказав, що заробітна плата у 5 тисяч гривень - це не бідність.

Володимир Зеленський сказав, що заробітна плата у 5 тисяч гривень - це не бідність

Володимир Зеленський на прес-конференції 20 травня повідомив, що зарплата в 250 доларів (тобто практично 5000 гривень) - це звичайно низька зарплата порівняно з європейськими, але це ще не бідність.

За словами глави держави, зараз Кабінет міністрів працює над питанням підвищення мінімальної заробітної плати і підвищення пенсій.

"Кабмін готує всі програми, щоб не було стільки бідних. Переключіть статистику ЮНІСЕФ в гроші. У нас прожитковий мінімум і середня зарплата менше. Це не зовсім адекватна інформація. Це все люди, які будуть отримувати десь 5-6 тисяч гривень. Їх вважають бідними", - сказав Зеленський.

Читайте такожДержстат назвав частку українців із зарплатою понад 20 тисяч гривень

За словами президента, Денис Шмигаль найближчим часом має представити програму збільшення мінімальної зарплати.

"Так, це дуже маленька зарплата і порівняно з європейськими та американськими. У них 250 доларів – це мізер, у нас це теж мало, але не бідність. Зарплату ми збільшуємо, це завдання прем'єр-міністра. Найближчим часом він повинен показати програму збільшення мінімальної зарплати", – заявив Зеленський.

Нагадаємо, що 20 травня в 10:30 відбулася прес-конференція Володимира Зеленського з приводу року його перебування на посаді президента. Захід пройшов у Маріїнському палаці.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин