загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ляшко може піти на вибори мера Києва, - джерело

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кандидатом від "Слуги народу" на виборах мера Києва може стати головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Джерела видання у президентській партії цього не виключають.

У той же час прес-секретар самого Ляшка цю інформацію не підтвердила.

Нагадаємо, у фракції "Слуга народу" хочуть провести праймеріз на висунення кандидата в мери Києва. Парламентарії від СН підписали відповідне звернення до президента Володимира Зеленського.

У партії обіцяють, що сама кампанія в Києві в будь-якому випадку має відбутися цивілізовано, відкрито "воювати" з Кличком із застосуванням будь-яких засобів і технологій там начебто не збираються. Це не дивно, оскільки саме УДАР у "Слузі народу" бачать своїм партнером по майбутній коаліції в Київраді, а завдання-максимум президентської партії – стати основою такої коаліції.

Читайте такожПресконференція Зеленського: які обіцянки дав президент

Як зазначається, фракція "Слуги народу" до кінця травня проведе необхідні виміри і оголосить імена кандидатів у мери міст від політичної партії. При цьому є міста, де досить міцні рейтинги у поточних мерів.

Додамо, раніше в фракції "Слуги народу" заявили, що варіант перенесення місцевих виборів в Україні через коронавірус навіть не розглядається. Для перенесення дати проведення місцевих виборів потрібно вносити зміни в Конституцію.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

Джерело:
До списку новин