загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Поради експертів, які допоможуть зробити будинок місцем, де немає ні сварок, ні скандалів, ні найменшого розладу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Енергетика будинку: як уникнути скандалів у родині.

У більшості випадків скандали та негатив в будинку з'являються не через кепський характер близьких, а через присутності негативної аури. Поради експертів допоможуть вам зробити будинок місцем, де панує спокій і добро.

Робіть прибирання

Прибирайте в будинку частіше. Можна робити це не щодня, але не доводьте житло до сильного безладу. Коли в хаті чисто, охайно, немає розкиданих речей, бруду та сміття, енергетичні потоки циркулюють максимально вільно. З-за цього люди почуваються краще, а їх настрій більш стабільний.

Якщо не мити посуд вчасно, не мити підлогу і не викидати сміття, ви ризикуєте створювати навколо себе більше пасток для негативної енергії, яка накопичується і поступово стає все небезпечніше і небезпечніше. З речей варто викинути непотрібний мотлох, розбитий посуд, дзеркала, а також речі, які були подаровані недоброзичливцями. Все старе повинне відправитися на смітник, включаючи стару техніку, годинники, які не працюють та інше.

Перестановка меблів

Можна зробити перестановку меблів по фен-шуй. Це допоможе вам змінити обстановку, підняти настрій і вигнати негатив геть з дому. Перестановка меблів дуже добре позначається на впевненості людей в собі, так що побічно це теж знижує ймовірність появи непотрібних сварок.

Ця методика дуже корисна в тому разі, якщо сварки та конфлікти вже почалися і тривають якийсь час. У сукупності з прибиранням результат буде вельми корисним.

Талісмани фен-шуй

З усіх талісманів найбільш корисними для підтримання нормальних взаємин з близькими є черепаха, дракон. Черепаха — це символ спокою і довголіття. Дракон символізує мудрість, добро і спокій. Ці талісмани мають бути в кожному домі, щоб не було ні сварок, ні скандалів, ні найменшого розладу.

Читайте такожЕмоційно виснажуючі звички, які підривають ваше здоров'я

Доповнити обстановку можна наявністю підкови, яка висить кінцями вгору над вхідними дверима або навпроти них. Також корисними будуть картини із зображенням лісу, і природи в цілому.

Мінерали-талісмани і камені-обереги

У будинку мають бути мінерали, що володіють потужною творчою енергетикою. Мова може йти, наприклад, про смарагди. Цей камінь безпосередньо асоціюється з родиною і міцними узами шлюбу. Смарагд стабілізує потоки енергії і рівномірно розподіляє їх між людьми. Це камінь вірності і щирості.

Камінь любові і взаємоповаги, а також контрольованої пристрасті і емоцій, — гранат. Він повинен бути в будь-якій квартирі або в будинку, де людям часто доводиться розлучатися на якийсь час. Наприклад, якщо чоловік часто пропадає на роботі, дружина багато їздить по відрядженнях, діти навчаються в іншому місті.

Тигрове око і місячний камінь. Ці два мінерали є одними з кращих оберегів від псування і пристріту. Можливо, сварки і конфлікти — це результат чужого прокляття, псування, заздрості і так далі. Дане каміння поступово приведе все в норму, а найголовніше, поставить на ваше житло і сім'ю захист.

Рослини-талісмани на сімейне щастя

Такими рослинами експерти називають фіалку, плющ. Фіалка є рослиною, яка вбирає негатив і трансформує його в позитивну енергію. Вона автоматично буде працювати як помічник і громовідвід при сварках і конфліктах.

Плющ можна назвати енергетичними воротами в будинок або квартиру. Цю рослину необхідно ставити поряд з вхідними дверима. Вона є найсильнішим оберегом від негараздів життя домочадців, якщо перебуває в правильному місці. Плющ оберігає будинок і людей від недобрих відвідувачів, пристріту і псування.

Домашня тварина

Дослідження експертів в області біоенергетики показують, що домашні чотириногі друзі відмінно впливають на ауру житла, допомагаючи запобігати конфліктам. Згідно з дослідженнями, в будинках, де є собака або кішка, люди набагато менше сваряться. Головне, щоб вся сім'я любила свою тварину.

Найсильнішим оберегом від скандалів і проблем буде чорна кішка. Вона допоможе вам і вашим близьким захиститися від недоброзичливців і ворогів, пристріту і інших проблем. Негатив вона, всупереч старим забобонам, не приносить.

 

Джерело:
До списку новин