загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні соцпрацівники отримають надбавки до зарплати: хто ці щасливчики

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мінсоцполітики розповіло, які соцпрацівники отримають доплати.

Міністерство соціальної політики України затвердило перелік посад працівників сфери соцзахисту населення, які отримають додаткові надбавки до зарплати, встановлені законодавством.

Під час карантину та протягом 30 днів після його закінчення Мінсоцполітики встановив доплати працівникам, які надають соціальні послуги за місцем проживання підопічних. Розмір даних виплат складе до 100% заробітної плати.

Доплату отримають соціальні педагоги/фахівці із соціальної роботи, фахівці із соціальної допомоги вдома, соціальні працівники, фахівці з фізичної реабілітації, а також психологи.

Читайте такожУкраїну чекає економічна криза: експерти розповіли, коли і до чого готуватися

При цьому перелік працівників, які отримають доплати, визначає керівник установи сфери соціального захисту. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Дана доплата буде виплачуватися за рахунок і в межах видатків місцевих бюджетів.

Нагадаємо, що в Міністерстві соціальної політики заявили про те, що пенсіонерам старше 75 років будуть щомісяця доплачувати. Це реалізовано в рамках нових соціальних ініціатив.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин