загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Для населення платіжку за електроенергію розділять на дві, - НКРЕКП

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Національна комісія з регулювання ринку електроенергії та комунальних послуг (НКРЕКП) планує розділення тарифу на електроенергію для населення на постачання і транспортування, що вже запроваджено на ринку газу з січня 2020 року.

Про це заявив глава Нацкомісії Валерій Тарасюк.

"Безумовно. Для промислових споживачів таке розділення вже існує. Надалі це чекає всі сфери енергетики. Так працює енергетика в усіх країнах. Тому що транспортування - це природна монополія, а поставка - це конкурентний ринок, і ці послуги мають надавати різні компанії", - сказав Тарасюк.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) змінила порядок оплати послуг з доставки газу. Якщо раніше оплата за послугу доставки газу була врахована у вартості палива, то тепер споживачі отримують окрему платіжку за розподіл газу.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин