загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Без зняття санкцій не буде припинення вогню": Росія шантажувала ООН

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами дипломата, заява РФ пояснює, чому триває насильство.

Російська делегація заявила на засіданні Радбезу ООН про захист цивільних осіб у збройних конфліктах, що без зняття санкцій не буде глобального припинення вогню.

Про це в середу, 27 травня заявив прессекретар Постійного представництва при ООН Олег Ніколенко.

"Той момент, коли російська делегація відверто заявляє на засіданні Радбезу ООН, що без зняття санкцій не буде глобального припинення вогню. Раніше ми чули тільки те, що санкції заважають гуманітарній допомозі для боротьби з COVID-19. Не допомогло, тому вирішили повернутися до старих практик – шантажу", – написав український дипломат на сторінці в Facebook.

За його словами, заява РФ пояснює, чому триває насильство в Україні, Сирії, Лівії та інших місцях, де Росія є стороною конфлікту.

"Але ми добре знаємо, що навіть якщо санкції теоретично будуть скасовані, припинення вогню не буде. Росіяни завжди знайдуть привід для продовження агресивної політики", – підкреслив Ніколенко.

Раніше представництво України в ООН закликало Росію припинити бойові дії і почати виконувати свої зобов'язання щодо Донбасу.

Читайте також: Біолабораторії у пострадянських країнах: як Росія здмухнула пил з давніх фейків

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада звернулася до Заходу через спроби Росії позбутися санкцій. Депутати закликають міжнародне співтовариство протидіяти дезінформації і спробам Російської Федерації уникнути відповідальності за грубі тривалі порушення міжнародного права.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин