загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Карта України буде “перекроєна”: у Зеленського прокоментували прийдешні зміни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Адміністративна карта України незабаром буде змінена самим кардинальним чином. Команда президента Володимира Зеленського готує ряд територіальних змін.

В Україні з’являться нові територіальні об’єднання: 1400 громад на базі 24 областей. Про це розповів керівник підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою України, профільного парламентського комітету Віталій Безгін.

До громад будуть належати міста, селища міського типу та села. Всього планується створити близько 1400 – 1410 громад, це дозволить відійти від територіальної системи, створеної за радянських часів.

Читайте такожПодатки, борги, облік, штрафи, аудит, відповідальність і не тільки: вичерпно про зміни, які внесли до Податкового кодексу України

За словами Віталія Безгіна, радянська система територіальних об’єднань в нинішніх українських реаліях вже не виправдовує себе, вона безнадійно застаріла, оскільки була створена під ситуацію 80-х років і демографічні показники тих років. Жителі сіл і селищ отримували всі послуги в районних центрах, зараз же виникла необхідність, впевнений Безгін, до посилення народного самоврядування, що в свою чергу поліпшить економічні показники в країні. Реформа, розпочата в 2014-му році, виходить на фінішну пряму і готова до впровадження, додав Безгін.

Як проявить себе нова реформа і чи полегшить вона життя простих українців, покаже час.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин