загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Поліція дозволила реєструвати двох водіїв на одне авто

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Так як з 1 червня в Україні в повному обсязі запрацює система автофіксації порушень ПДР, поліція закликає автомобілістів, які їздять на чужих автомобілях, реєструватися в якості "належних користувачів".

Реєстрація "належного користувача" дозволить поліції відправляти по пошті повідомлення про штраф людині, яка перебувала за кермом автомобіля, що вчинив порушення ПДР. Правоохоронці справедливо вважають, що нести відповідальність за поведінку на дорозі повинен безпосередньо водій авто, а не його власник.

Зареєструватися в якості "належного користувача" можна в електронному кабінеті водія. Процедура проста і не займає багато часу. Звертаємо увагу, що "належний користувач" може бути тільки один.

Камери автофіксації порушень ПДР поки є тільки в Київській області. Однак, це не означає, що автомобілістам в регіонах можна розслабитися. До кінця року у всіх областях України буде 270 камер цієї системи. Потрібно врахувати, що поліція спочатку встановлює камери, а вже потім повідомляє громадськості про це. Тобто камери в регіонах можуть з’явитися в будь-який момент, і до цього потрібно бути готовим.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин