загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У яких областях найвищі пенсії – розповіли у ПФУ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України назвав середній розмір пенсії у різних регіонах станом на 1 квітня 2020 року.

За даними ПФУ, найвищі пенсії отримують жителі Києва (4,35 тис грн), Донецької (4,08 тис), Луганської (3,77 тис) та Дніпропетровської області (3,57 тис). А найнижчі у Тернопільській області (2,47 тис), Закарпатській (2,53 тис), Чернівецькій (2,54 тис).

Станом на 1 квітня загальна чисельність пенсіонерів в Україні становила 11 268 327 осіб, а середній розмір пенсійної виплати – 3 170,14 грн, йдеться у даних Пенсійного фонду.

Нагадаємо, вже у липні, а потім і у грудні відбудеться зростання прожиткового мінімуму, яке потягне за собою і чергове підвищення пенсій. Також уряд розширить дію вікової надбавки до пенсій. У Пенсійному фонді пояснили, як докупити пенсійний стаж.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин