загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гройсман заявив про свої права на Київ - "Дуже багато треба зробити"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У мережі заговорили, що можливо, екс-прем'єр балотується в мери Києва.

Колишній мер Вінниці та екс-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав Київ з днем міста. В соціальних мережах та ЗМІ запідозрили, що політик буде брати участь у виборах мера Києва. Мовляв, він навіть почав вже власну рекламну кампанію. У користувачів Facebook, які проживають у столиці, у стрічці почали з'являтися рекламні повідомлення з постами Гройсмана.

В рекламних повідомленнях екс-прем'єр вітає киян з днем міста. В постах зазначено, що “Гройсман і його уряд завжди підтримували Київ”. Також колишній прем'єр перерахував свої “досягнення” для столиці. Скромничати він не став. До числа “досягнень” Гройсман відніс добудову Охматдиту, будівництво зеленої лінії метро в бік Виноградаря, експрес до аеропорту “Бориспіль”. Також Володимир Борисович згадав про дитячих садках, спортивних майданчиках, освітленні вулиць, дитячих майданчиках. “Всі ці проекти у свій час підтримала наш уряд”, зазначає Гройсман.

Колишній мер Вінниці явно має амбіції, щоб стати мером Києва. Однак “досягнень”, перерахованих в його пості, забагато. Кабмін Гройсмана будував дитячі майданчики?

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин