загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Звідки з'явився коронавірус: в Китаї зробили несподівану заяву

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Нульового" пацієнта в Піднебесній досі не встановили.

У Китаї, який звинувачують в штучному створенні нового коронавірусу, спростували версію про те, що джерелом виникнення COVID-19 є ринок морепродуктів в Ухані. Про це повідомляє видання The Sun.

Про те, що відома теорія помилкова, заявили китайські вчені з Центру по контролю і профілактиці захворювань (CDC). З'ясувалося, що в зразках продуктів з цього ринку не виявили небезпечної інфекції. Що стосується версії про передачу вірусу людині від летючих мишей, то вона підтвердилася.

На думку вчених, новий коронавірус почав поширюватися вже від зараженого відвідувача ринку. Примітно, що "нульового" в Піднебесній досі не знайшли.

Читайте такожЄгипет введе податок для боротьби з коронавірусом

Нагадаємо, раніше державний секретар США Майк Помпео заявив: існує величезна кількість доказів того, що джерелом нового коронавірусу COVID-19 є Уханьський інститут вірусології. А от в ВООЗ заявили, що доказів штучного створення COVID-19 в лабораторії в Китаї наразі немає.

В свою чергу Китай заявив, що підтримає створення комісії під егідою Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) для оцінки "глобальної відповіді" на коронавірус, але після "закінчення епідемії".

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин