загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кілька дешевих засобів, якими користуються жінки та псують свою шкіру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для краси шкіри можна користуватися не усіма засобами.

Не кожен засіб є корисним для шкіри. Зараз ми розповімо, чим саме не варто користуватися.

Дитячий крем

Засоби для дітей зазвичай вважаються найбільш безпечними і гіпоалергенними. Ми без будь-якого побоювання наносимо їх залишки на руки, після того, як помазали сіднички малюкові. А деякі жінки взагалі замінюють цим засобом крем для обличчя. Така звичка може призвести до сухості шкіри та її подразнення. Річ у тім, що дитячий крем покликаний підсушити шкіру малюка, щоб не було попрілостей І своє завданням він виконує на відмінно. Тому, жирний на вигляд крем може швидко призвести до лущення і без того сухої шкіри у дорослої людини.

Харчова сода

Її часто використовують як відбілювач для зубів або як домашній скраб для обличчя. У першому випадку кристалічні часточки соди сильно дряпають емаль і травмують зуби. Лише кілька таких процедур і ваші зуби стануть дуже чутливими до солодкого, гарячого і холодного. Стоматологи кажуть про те, що у всіх людей, які замінюють зубну пасту на соду, розвивається сильний карієс. У разі, коли сода замінює скраб, на дотик шкіра стає дійсно гладкою і оксамитовою. Але отриманого відчуття гладкості вистачить на лише на декілька годин, а лущення і подразнення залишаться.

Читайте такожШість природних способів підтягнути шкіру

Саліциловий спирт

Цьому засобу складають оди і називають його рятівником від прищів. Якби все було настільки легко, на Землі не залишилося б жодної людини з акне. Будь-який спирт сушить шкіру і вбиває її захисний бар'єр. Підсушуючи прищі, ви позбавляєте шкіру власного захисту: будь-який пил або бруд, коливання температури буде провокувати посилену появу прищів.

Умивання милом

Якщо ви вмиваєтеся звичайним милом замість спеціального гелю, ви прискорюєте старішання шкіри. Від шкідливих бактерій шкіру людини захищає гідроліпідний шар, або кислотна мантія. Уся справа у pH — кислотності середовища. Нейтральний індекс дорівнює 7,0. Якщо показник нижчий — середовище кисле, вищий — лужне. Для нашої шкіри нормальний індекс pH дорівнює 5,5. Лужне середовище звичайного мила pH 6,5-8,5, тому воно не лише змиває бруд, але і руйнує захисну кислотну мантію шкіри. Так наша шкіра стає дуже вразливою, від найменшої засмаги на ній з'являються пігментні плями, а сухість призводить до появи ранніх зморшок.

Присипка

Це ще одна дитяча косметика, якій не місце на вашій поличці. У складі присипок наявний тальк, який забиває пори, і погано з них вимивається. Результат — прищі і комедони. І якщо ви досі використовуєте її як матовий фініш або сухий шампунь для волосся, не дивуйтеся загостренню вугрів і загостренню лупи. Чим її замінити? Звичайним борошном — воно матує не гірше. Правда, брюнеткам доведеться докласти чимало зусиль, щоб його вичесати.

 

 

Джерело:
До списку новин