загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кури знесли фермеру яйця, у яких жовток був зеленого кольору. Пояснити таке явище не змогли навіть вчені

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фермер хотів з'їсти яйця, але вони виявилися дуже неапетитними — жовток у них з якоїсь причини був зеленим. Не бажаючи викидати цінний продукт, чоловік виростив з яєць курчат, які підросли і почали нести зелені яйця. І причину, з якої це відбувається, не можуть встановити навіть вчені.

Ак Шихабудхін, власник птахоферми з міста Малаппурам, штат Керала, Індія, зібрав свіжі яйця і збирався приготувати собі яєчню, але відмовився від цієї ідеї відразу ж після того, як розбив шкаралупу. Жовток у деяких яйцях виявився насиченого смарагдового кольору і виглядав дуже неапетитно.

Шляхом нетривалих спостережень фермер з'ясував, що зелені яйця несла лише одна курка на його фермі. Причому у деяких з них жовток був нормальним. Ак не став викидати незвичайний приплід і вирішив спробувати виростити курчат.

"Спочатку ми були вражені і не їли такі яйця. Ми вирішили покласти їх інкубатор," — розповів Шихабудхін.

На жаль, життєздатними виявилися не усі дивні яйця — з них вилупилися шість пташенят, які спочатку нічим не відрізнялися від своїх побратимів, які народилися з яєць з жовтим жовтком. Кілька курчат, які виросли з її яєць, підросли і самі стали нести такі ж яйця.

Читайте такожВчені з’ясували, яка музика відлякує комарів

Спочатку Ак і його сім'я побоювалися є дивні яйця. Але потім все ж спробували - вони виявилися звичайними на смак і не викликали ніяких підозрілих симптомів.

Ветеринарів ця історія поставила в тупик. Фахівці з місцевого університету відвідали ферму і припустили, що причиною незвичайного кольору міг стати корм. Однак фермер сумнівається, оскільки інші його кури несуть звичайні яйця. А харчуються всі однаково. Вчені взяли зразки на аналіз.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин