загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Від Зеленського вимагали "законодавчо заборонити чипувати людей"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Із січня в соціальних медіа поширюється конспірологічна версія про те, що засновник Microsoft Білл Гейтс поширює коронавірус, чипуючи людей. Громадянин України Владислав Погорєлов запропонував президенту Володимирові Зеленському законодавчо заборонити вживлювати чипи в тіло.

На сайті президента України від 5 червня було зареєстровано електронну петицію з вимогою заборонити чипування людей.

"Законодавчо заборонити чипування людей шляхом вживлення чипа в тіло", – йдеться в тексті петиції, поданої Владиславом Погорєловим.

Наразі петицію №22/097854-еп підтримало 462 людини.

Відповідно до законодавства, президент України Володимир Зеленський зобов'язаний розглянути та дати відповідь на петицію, якщо протягом трьох місяців її підпише 25 тис. осіб.

Імовірно, це пов'язано з поширенням конспірологічної теорії про те, що засновник Microsoft, філантроп Білл Гейтс поширює коронавірус за допомогою чипування.

За даними компанії Zignal Labs, яка займається аналітикою медіа, дезінформація про участь Гейтса у створенні та розповсюдженні коронавірусу у квітні була найпопулярнішою з усіх помилкових версій про походження COVID-19. Аналітики нарахували приблизно 16 тис. постів на цю тему у Facebook, які прокоментували і вподобали майже 900 тис. разів. У YouTube 10 найпопулярніших відео, що поширюють інформацію про зв'язки Гейтса і COVID-19, у березні і квітні переглянули 10 млн разів.

Конспірологи стверджують, що Гейтс "проговорився" про свою причетність до розроблення нового коронавірусу, коли на конференції TED у 2015 році попереджав про можливість пандемії.

Сам Гейтс спочатку говорив, що йому дуже дивно чути звинувачення на свою адресу, оскільки він ніколи у своєму житті не мав справи з мікрочипами. Він зазначав, що ця теорія дуже дурна, тому її важко спростовувати.

 

Джерело:
До списку новин