загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нардеп задекларував 158 квартир

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нардеп-самовисуванець та член депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді Віктор М'ялик у декларацію за 2019 рік вніс 158 квартир загальною площею у майже 10 тис. кв м. Однак, за його словами, більшість цих квартир він вже продав людям на виплат, а ще частину – здає в оренду.

Зокрема, у декларації народного депутата, опублікованій в Єдиному реєстрі на сайті НАЗК, зазначені квартири площею від 38 до 95 квадратних метрів, розташовані у Києво-Святошинському районі Київської області. Також вказані 80 земельних ділянок, а ще гаражі та місця для паркування. Два автомобілі Lexus, які на час придбання коштували кожен приблизно по 3,5 млн грн. На два автомобілі дружини депутата – Porsche і Mercedes-Benz – витратити довелося майже 9 млн.

Читайте такожУ Кабміні пропонують реструктуризацію боргів за ЖКП

Доходи і заощадження

• Доходи народного депутата за 2019 рік – 314 117 грн зарплати, а у дружини – 29 099 грн.
• Варто додати, що за продаж нерухомості та здачу її в оренду родина отримала кілька мільйонів гривень.
• М'ялик також тримає готівкою 150 млн і $1 млн.

Нардеп каже, що насправді у його власності лише 37 квартир. Решту він вже продав – але на виплат, тобто юридично квартири все ще вважаються його власністю. А загалом стільки нерухомості у М'ялика тому, що раніше він займався будівництвом.

"У мене є 37 квартир. Одна квартира – на дітях, одна – на дружині. Решту я здав в оренду. Тому що мені треба на щось жити. Законом на сьогодні це не заборонено",– сказав М'ялик.

Віктор М'ялик – український бізнесмен та політик. Депутатом став у 155 окрузі на Київщині як самовисуванець. У Раді ввійшов до депгрупи "За майбутнє" та комітету з питань місцевого самоврядування і містобудування.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин