загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Співпраця з МВФ дасть можливість знизити ціну на газ для населення - Мінфін

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр фінансів Сергій Марченко прогнозує встановлення ринкових цін на газ і за рахунок цього - подешевшання газу в наступному опалювальному сезоні.

 
Завдяки співпраці з Міжнародним валютним фондом і виділеному траншу у розмірі 5$ млрд. Україна зможе покрити близько 8% дефіциту держбюджету, а також профінансувати виплати заробітних плат, пенсій, доплат лікарям і виплати соціально незахищеним категоріям населення. 
 
Про це розповів міністр фінансів України Сергій Марченко, повідомляє пресслужба міністерства.
 
«60 днів назад я прийшов на свою посаду і тоді у нас було багато проблем. Нам довелось вирішувати ці проблеми. Зараз, у травні, ми маємо 100-відсоткове виконання загального фонду держбюджету. І впевнено дивимось у майбутнє», – заявив очільник Мінфіну.
 
 
За його словами, кредит від МВФ не лише позитивно вплине на економіку держави, а й відкриває двері для України в питанні отримання макрофінансової допомоги від Європейської Комісії, кредиту від Світового Банку, що дозволить не тільки виконати цьогорічний бюджет, а й зменшити навантаження на гаманці українців.
 

«Зараз є всі підстави вважати, що ми пройшли складний кризовий етап в економіці. Буде встановлений ринковий механізм формування ціни на газ. Зараз ціна більше 4 тисяч, тоді як на ринку ціна – 2275 гривень. Таким чином, ціна на газ в період опалювального сезону для населення буде знижена», – підсумував Сергій Марченко. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин