загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Держава не транслює свою позицію на підконтрольні території Донбасу, тому там формується проросійський світогляд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Держава не транслює свою позицію на підконтрольні території Донбасу, тому там формується проросійський світогляд.

Про це сказав колишній очільник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Я сумніваюся, що "нормандська зустріч" найближчим часом відбудеться. Коли були посилання про те, що ось-ось там у відеорежимі відбудеться, росіяни відповіли, що це жарт, і з цього приводу вони нікуди не збираються. Ще раз хочу наголосити. Недавно до мене приїхала з Краматорська одна старша людина, вже пенсійного віку. І вона говорить, що якщо раніше з Донецька приїздили та оформляли пенсію українську, то сьогодні вже з контрольованої владою українською жителі Донецької області їздять в Донецьк, оформляють "паспорт ДНР", щоб отримувати другу пенсію", - заявив Жебрівський.

Він зазначив, що" сьогодні в принципі, серйозної роботи по відчуттю людей у приналежності до України й гордістю Україною навіть на контрольованій Україною території немає".

"Що вони дивляться? Вони дивляться телеканали Медведчука. І у них формується… І якщо бембати, а бембає кожного дня по три, по чотири, по п’ять раз – і вони починають сприймати як аксіому те, що ті пропонують. Що ця людина каже? Якщо говорити на Донеччині, що Росія наш друг, то все добре, тебе будуть підтримувати. Тобто формується, що це український конфлікт, що це Україна, в принципі, не хоче миру, а росіяни – брати. Така стійка свідомість людей формується. Люди чітко говорять, як мінімум пенсіонери, про те, що потрібно надати особливий статус тим територіям, а бажано і їм разом з тимчасово-окупованою територією", - розповів він.

Читайте такожБойовики готуються до «наступу» на Донбасі: це психологічний тиск чи помста за Мінськ?

Жебрівський зауважив, що жодної державницької позиції немає, не існує.

"Ніхто посили не дає. Вони дивляться телеканали Медведчука і формують свій світогляд згідно ОПЗЖ. Це є не менш загрозливо, чим недомовленості в "нормандському форматі" з Росією. Якщо Україна… те, що робить "п’ята колона". Часто згадую слова Петлюри: не так страшні московські воші, як українські гниди. І коли "п’ята колона" формує, як мінімум, для південного сходу спосіб мислення, що Росія наш брат, і тут непонятки вийшли між українцями, і що нам потрібен сьогодні особливий статус з правом вето тимчасово окупованих територій, то це ні до чого не приведе. Це навпаки віддаляє нас від миру", - резюмував він.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський анонсував зустріч у Нормандському форматі після завершення пандемії коронавірусу.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин