загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

COVID-19 виявили в родині президента Зеленського: що відомо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У першої леді Олени Зеленської виявили COVID-19. В Офісі президента повідомили також результати тестів самого Зеленського та їхніх дітей.

Позитивний результат тесту на COVID-19 отримала дружина президента Зеленського Олена. Про це у п’ятницю, 14 червня, повідомила пресслужба Офісу президента у Facebook.

Результати тестів самого президента та дітей - негативні, - повідомили в Офісі президента. Олена Зеленська поки що не має симптомів коронавірусу. 

Перша леді почувається добре і перебуватиме на амбулаторному лікуванні. Вона самоізолювалася від інших членів родини.

Коронавірус виявили під час чергового тестування родини Зеленського. Такі тестування президент і його близькі проходять регулярно.

Поки що невідомо, де. як і коли відбулося зараження першої леді. За повідомленням, вона ретельно додержувала правил карантину. Результат попереднього тесту, який жінка пройшла на початку червня, був негативним. Тож усім людям, які контактували з Оленою Зеленською в проміжок часу між двома тестами, повідомили про потенційний ризик зараження.

Повідомлялось, що президент Зеленський непослідовно дотримується правил карантинних обмежень. У Хмельницькому він порушив епідемічні вимоги у кав’ярні, а в Чернігові робив селфі з незнайомцями, не додержуючи соціальної дистанції.

последние новости в Украине останні новини в Україні

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин