загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Буде велика війна": астролог передбачив долю Криму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Астролог Влад Росс заявив, що Крим швидше стане частиною Туреччини або незалежної кримсько-татарською республікою, ніж коли-небудь "повернеться у нашу гавань".

"Я бачу, що кримсько-татарський народ гідний того, щоб мати свою незалежну республіку, я вважаю, що це буде найбільш оптимальним. Як у свій час Україна свою незалежність отримала через багато сотень років страждань. Крим може стати якоюсь такою буферною зоною, яка не належить ані Росії, ані Україні, як би сам по собі", - зазначив Росс.

Читайте також«Крим ‒ відірване від життя місце»: як росіяни переїжджають на півострів і повертаються назад

За його прогнозом, рано чи пізно між Туреччиною і Росією відбудеться війна.

"В принципі вона вже почалася: спочатку холодна потім може і в гарячу фазу увійти. Зрозуміло, що турецька армія найбільша і найпотужніша в Чорному морі. Вони не залишать своїх друзів, братів. Ви знаєте, що в самій Туреччині кримських-татар близько 4 мільйонів, це набагато більше ніж у всьому Криму. Є таке пророцтво, що буде велика війна між хрестом (слов'яни) і півмісяці (мусульмани) в Криму", - розповів Росс.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин