загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Краху долара не уникнути: валюта впаде на 35% – експерт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Долар падає і продовжуватиме падати відносно євро та інших сильних валют на фоні пандемії коронавірусу та кризи, яку та спричинила.

Епоха сильного долара добігає кінця

Стівен Роуч, один з найбільш авторитетних аналітиків, колишній глава Morgan Stanley Asia, стурбований тим, що зміна глобальної ситуації в поєднанні з великим дефіцитом бюджету в США призведе до краху долара. Про це він заявив в інтерв'ю CNBC.

Американська економіка давно страждає від значних макродисбалансів: з дуже низькими внутрішніми запасами та постійним дефіцитом поточного рахунку. Долар впаде дуже-дуже різко, – заявив Стівен Роуч.

Який долар прогнозує експерт

Експерт прогнозує зниження долара на 35% у порівнянні з іншими основними валютами.

Індекс американської доларової валюти за останні два тижні збільшився на більш ніж один відсоток і цього року є відносно рівним. Але Роуч вважає, що не час розслаблятися.

"Національний рівень заощаджень, ймовірно, піде глибше у мінус, ніж це було колись в історії США чи будь-якої іншої провідної економіки світу," – сказав він.

Коли настане крах долара

Роуч прогнозує, що долар обвалиться впродовж наступних одного-двох років, можливо пізніше. Експерт додає, що цей ризик практично неминучий і інвестори не повинні цього ігнорувати.

За словами Роуча, навіть зміна керівництва у Вашингтоні в листопаді не змогла б значно змінити ситуацію – особливо, коли законодавці намагаються боротися з економічними наслідками коронавірусної кризи безпрецедентними заходами стимулювання.

Читайте такожМешканцям Данії роздадуть по $3 тисячі для стимуляції економіки

Політикам ніколи не доводилося стикатися з чимось близьким до цього краху, – резюмує Роуч.

Долар до євро за останні два місяці
Долар до євро за останні два місяці / Скріншот

Юлія Поскробок

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин