загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Перевірені способи, які допоможуть відкрити будь-яку, навіть "найвпертішу", кришку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Не потрібно мучитися!

Долоні горять вогнем, піт ллється градом, а кришка не хоче рухатися ні на міліметр? Не потрібно так мучитися! Скористайтеся цими перевіреними способами — в більшості випадків вже перших двох буває достатньо.

Гумові рукавички

Найчастіше, відкрити банку не виходить з-за ковзання рук на поверхні — і навіть кухонного рушника в цьому випадку може бути недостатньо. Щоб забезпечити краще зчеплення рук з металом, скористайтесь господарськими рукавичками. Одне невелике зусилля — і банка відкрита!

Канцелярська гумка

Прошарок з канцелярської гумки так само дозволяє запобігти ковзанню рук. Оберніть її навколо кришки, бажано в два шари — гумка повинна щільно прилягати до поверхні. Потім візьміться за неї руками і з зусиллям поверніть кришку проти годинникової стрілки. Метод працює, перевірено!

Столова ложка

Цим методом користується багато господинь, замінюючи ложку на звичайний ніж. Але цього робити не можна! Такі дії є небезпечними, адже при тиску на лезо від нього може відскочити гострий шматок і травмувати шкіру. З точки зору безпеки, краще використовувати столову або чайну ложки.

Читайте такожЯк зробити натуральний дезодорант в домашніх умовах

Щоб відкрити тугу кришку, спробуйте знизити тиск усередині банки, випустивши з неї повітря. Заведіть плоский край ложки під виступаючу частину кришки. Використовуючи ложку як важіль, постарайтеся обережно підняти кришку. Якщо ви все робите правильно, ви почуєте характерне шипіння повітря, що виходить або навіть невеликий хлопок.

Після цього поверніть кришку руками проти годинникової стрілки. Вона повинна відкритися без особливих труднощів.

Нагрівання кришки

У металу більш високий коефіцієнт теплового розширення в порівнянні зі склом. Це означає, що при нагріванні металева кришка на банці буде розширюватися. Навіть невеликого зсуву буде достатньо, щоб тиск повітря всередині банки зменшився.

Саме на цих фізичних властивостях матеріалів заснований наш наступний метод. Закип'ятіть воду і налийте її в глибоку ємність. Переверніть банку догори дном і опустіть у воду. Рідини повинно бути зовсім небагато. Вона повинна покривати кришку, але не торкатися скла — цей крихкий матеріал може не витримати нагрівання і лопнути.

Тепер почекайте. Ви повинні почути глухий звук — він буде означати, що з банки вийшло повітря. Зазвичай на це йде близько 30-40 секунд. Тепер витягніть банку із води, витріть сухим рушником і відкрийте звичайним способом.

Поливання водою

Нагріти кришку можна й іншим способом. Поставте банку в раковину і включіть гарячу воду, направивши тонкий струмінь точно в центр кришки. Щоб метал рівномірно прогрівся, може знадобитися досить велику кількість часу — так що ви можете спокійно залишити банку в раковині хвилин на двадцять і піти займатися своїми справами.

Після цього дістаньте банку, використовуючи прихватку або рушник, витріть поверхню насухо і відкрийте кришку.

Клейка стрічка

Для того, щоб відкрити вперту кришку, звичайного канцелярського скотчу може бути недостатньо, тому по можливості використовуйте широку будівельну клейку стрічку. Оберніть її навколо кришки, намагаючись захопити і верхній, і нижній край. Для впевненості накладіть кілька шарів скотчу. Візьміться рукою за вільний край стрічки, іншою рукою міцно утримуйте банку. Потягніть за скотч, зрушуючи кришку проти годинникової стрілки.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин