загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Голова ВООЗ заявив про початок "нової та небезпечної фази" пандемії коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гендиректор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус заявив, що люди втомилися дотримуватися карантинних вимог, тоді як коронавірус все ще швидко поширюється.

Пандемія коронавірусної інфекції вступила в нову небезпечну фазу. Про це на брифінгу 19 червня заявив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебреєсус. Відео його виступу опубліковано у Twitter ВООЗ.

"Світ вступив у нову небезпечну фазу [пандемії коронавірусу]. Зрозуміло, що багатьом людям набридло сидіти вдома. Уряди, очевидно, прагнуть зняти обмеження і перезапустити економіку. Але вірус усе ще швидко поширюється, він усе ще смертоносний, і більшість людей схильна до ризику зараження", – сказав голова ВООЗ.

Читайте такожУ Пекіні через спалах COVID-19 повернули карантин

Він, зокрема, заявив, що 18 червня зафіксували рекордний приріст нових пацієнтів із початку епідемії – понад 150 тис. упродовж доби.

Гебреєсус закликав "усі країни й усіх людей виявляти максимальну пильність". "Продовжуйте дотримуватися дистанції, залишайтеся вдома, якщо відчуваєте нездужання. Продовжуйте прикривати ніс і рот, коли кашляєте. Носіть маску, коли це доречно, і продовжуйте мити руки", – заявив він.



Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними американського Університету Джонса Гопкінса, станом на 19 червня у світі заразилося понад 8,55 млн осіб, 4,2 млн із них уже одужали, понад 457 тис. померло.

 
Джерело:
До списку новин