загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Слуга народу» Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти «низької якості». Профспілки вимагають відставки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У мережі почали поширювати відео, на якому народна депутатка фракції «Слуги народу», голова комітету соціальної політики та захисту прав ветеранів Верховної Ради Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти «низької якості», і завела мову про стерилізацію непрацевлаштованих людей.

Про це повідомили пресслужбі Федерації профспілок України.

У зв'язку з висловлюваннями депутатки, постійна комісія Ради ФПУ з питань рівності прав жінок і чоловіків вимагає відставки Третьякової.

Так, депутатка підняла тему доцільності виплат безробітним соціальної допомоги.

«Коли демографічно надаємо такі засоби, які використовуються сім'єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб надати їй рівні права, освіту, а для того, щоб отримати матеріальну допомогу, то ми отримаємо, скажу жорстко, дітей дуже низької якості. Вони призводять до того, що теж сідають на державні кошти», — заявила Третякова.

Читайте такожМедведчук: Я вимагаю заборонити українську мову тому, що це мова бандерівців та карателів АТО

Потім вона привела приклад Великої Британії і Сінгапуру, де приймають суворі заходи для боротьби з безробітними.

На її думку, такими методами влада інших країн «викорчовувала в нації елементи, які не є захисниками і годувальниками».

«Співати пісні потрібно тому, хто щодня встає на захист своєї Батьківщини, на захист свого будинку, на те, щоб годувати своїх утриманців. Усі, хто цього не робить, вони не можуть відносити себе до гідного життя», — резюмувала депутатка.

Також вона запропонувала не забирати у людей податки, щоб «вони самі вирішували, кому матеріально допомагати, і бачили, що їхні кошти витрачаються ефективно».

Після цих заяв депутатки Рада ФПУ у відкритому листі до спікера парламенту Дмитра Разумкова вимагала відкликати Третьякову з посади голови комітету, розцінивши її позицію як антисоціальну і антигуманну.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 
Джерело:
До списку новин