загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

США хочуть дати Україні ще $250 млн на військо

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проєкт закону про оборонний бюджет США на наступний рік включає $250 млн безпекової допомоги Україні для фінансування додаткової підготовки, летальної та не летальної зброї, а також консультації для українських військ.

Про це йдеться у повідомленні на сайті сенатора-республіканця США Роба Портмана, який є співзасновником та співголовою Українського кокусу в Сенаті.

Зокрема, $125 млн призначені спеціально для летальної допомоги, що на $75 млн більше, ніж у 2020 фінансовому році.

Крім того, законопроєкт включає пропозицію Портмана вимагати від Міністерства оборони США розробити нову багаторічну стратегію підтримки розвитку українських військових сил, підвищення їх спроможності та потенціалу та надання ресурсного плану допомоги щодо безпеки США. Це дозволить краще синхронізувати та визначити пріоритет майбутньої допомоги США щодо безпеки в Україні шляхом виявлення прогалин та недоліків, які необхідно усунути.

Читайте такожКультуру в державі можна виховати. Лише високими штрафами

Також Портман сподівається внести поправку, щоб привітати Україну з приєднанням до програми НАТО з розширеними можливостями, що є важливим кроком на шляху до досягнення Україною повноцінного членства в НАТО.

Нагадаємо, 17 червня США передали Україні протитанкові ракети Javelin та військове обладнання на $60 млн.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин