загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Позитивні думки – основа довголіття

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Найважливішим для активного довголіття людини є позитивний погляд на життя. Життєрадісній людині завжди живеться легше. Сміх дає сили.

Позитивне мислення володіє величезними можливостями, і якщо хтось їх не використовує, він позбавляє себе купи життєвих благ. Ви хочете стати щасливою людиною і досягти своїх цілей? Тоді сила позитивного мислення до Ваших послуг!

Позитивне мислення – це особливе ставлення до самої себе, до життя, до подій і до тих, які тільки мають статися. Воно проявляється в очікуванні приємних і хороших речей від життя: здоров’я, радості, щастя та успішного завершення всіх ситуацій, що відбуваються з вами. Позитивне мислення полягає в тому, щоб допускати в своє життя тільки хороші і корисні почуття: любов, радість, силу, віру, надію.

Вибираючи позитивне мислення, Ви обираєте щастя для себе і своїх близьких. Така людина, як правило, знає, чого вона хоче і як вона може цього домогтися. Вона розуміє, що у кожної людини на шляху зустрічаються невдачі і перешкоди, і сприймає їх як подарунок долі, який допомагає рости і ставати сильнішою. Позитивний образ мислення здатний допомогти Вам швидше і легше досягти успіху у всіх ваших починаннях. Він наповнює Вас енергією і приносить щастя – на відміну від негативного.

Читайте такожЕмоційно виснажуючі звички, які підривають ваше здоров'я

Концентрація на позитивних аспектах життя сприяє довголіттю. Звичайно, набагато простіше скотитися в зневіру і відзначати все погане, що нас оточує. Але це нічого не дає. Набагато правильніше зосередитися на доброму та розвивати це в собі і навколо. Чи не смакувати негатив, а подумати про те, як вам буде добре, коли ви від нього позбавитеся. Простіше кажучи, завжди бачити склянку наполовину повною, а не наполовину порожньою – це і є позитивний образ мислення.

Думки про помилки в минулому, докори сумління, тривога, відчуття безвиході, непотрібності й самоти, пригніченість, недобрі передчуття, усвідомлення втрачених можливостей тощо послаблюють життєву енергію, змінюють апетит і сон, знижують концентрацію уваги й пам’ять людини. На тлі депресії частіше виникають захворювання, перебіг наявних хвороб погіршується, зменшується тривалість життя,зростає смертність.

Найміцніший заслін від усіх захворювань – тверда віра в прогрес позитивних емоцій і віра в своє власне здоров’я.

Не забувайте про головне – негативні думки руйнують клітини, а значить і організм. Простий приклад, доведений на основі клінічних спостережень – злість людини провокує хвороби органів шлунково-кишкового тракту; Образа поступово призводить до розвитку захворювань печінки, холециститу і панкреатиту. Згідно існуючому в природі психологічному закону кожний словесний вислів симпатії, обожнювання, любові і захоплення істотно підсилює життєву енергію не тільки мовця про це, але і тих людей, до кого направлені ці позитивні емоції.

Що стосується недобрих і злих слів, вони різко зменшують енергію і тих, і інших, про кого це сказано; ось чому Вам необхідно налаштовувати себе тільки на позитив. Коли Ви відчули, що погіршився стан вашого здоров’я, не впадайте в паніку і не зациклюйтеся з виразом жаху на свої болячки. Навпаки, вселите собі, що всі нездужання мають тимчасовий характер, і незабаром прийдуть одужання і радість.

Женіть від себе геть думки про неминучу неміч старості, настроюйтеся на тривале радісне життя, для цього виробіть свою власну формулу самонавіювання, яка допомагає всім.

Самонавіювання допоможе вам не тільки полегшити існуючий стан, але і налаштуватися на поліпшення стану здоров’я і на довголіття. Коли вам раптом стане погано, переконуйте себе багаторазово, що з кожним днем і кожною хвилиною стає все краще і краще: йдуть нездужання і болі, залишаються приємні відчуття і легкість.

З яким настроєм ви зустрінете початок дня, з таким ви його і закінчите; тому створюйте навколо себе більше позитиву і якомога менше паніки і ниття в зв’язку з тим, що щось заболіло,щось не виходить тощо. Якщо ви почнете кожен день з думок, налаштованих на позитивний лад, ваш мозок поступово налаштується на благополучну хвилю. Адже всі команди виходять від мозку, тому сила думки – це наймогутніша зброя кожної людини. Ось тільки слід користатися нею вміло і на благо.

Станьте активніше, доброзичливішими, оптимістичніше і щасливіше, сформуйте позитивний емоційний стан. Адже позитивні думки створюють навколо нас позитивну реальність, що, безсумнівно, впливає на якість життя і довголіття.

Щасливі люди не зациклюються на тимчасових невдачах і негараздах. Не опускайте руки, якщо щось не виходить. Направте ваші сили і час на те, що ви можете змінити. Спокійно сприйміть, що не все піддається вашому контролю і підвладне вашим бажанням. Пам’ятайте, що думки мають властивість матеріалізуватися, тому завжди дивіться в майбутнє з оптимізмом і вірою, що все буде добре.

Наталія Карвацька

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин