загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ПриватБанк увійшов у ТОП-500 найкращих банків світу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Український ПриватБанк за останній рік піднявся на 262 позиції в глобальному ранкінгу ТОП-1000 світових банків, який протягом 50 років публікує британський журнал The Banker.

Про це повідомили у пресслужбі банку.

За даними, у 2020 році ПриватБанк піднявся одразу з 708 до 446 позиції ранкінгу найкращих банків, що є визначним показником зростання капіталу та ефективності серед банків світу.

Читайте такожПочаток епохи бідності: чому українські банки різко зменшили ставки по депозитах

Як повідомив The Banker у своєму липневому випуску, ПриватБанк посідає першу позицію у рейтингу банків України та є єдиною українською фінустановою, представленою в ТОП-500 світових банків.

Нагадаємо, що чистий прибуток ПриватБанку за 2019 рік склав 36,8 млрд грн, з яких 24,5 млрд грн він направив до держбюджету у вигляді дивідендів.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин