загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сприятливі дні для стрижки волосся: місячний календар на липень 2020

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чому б не синхронізувати свій б'юті-розклад з небесними тілами?

Чи замислювалися ви, як вибрати сприятливі дні для стрижки волосся? Хороша стрижка і укладка здатні подарувати заряд енергії і впевненості надовго.

Чи залежить результат від того, на який день записатися до перукаря? Вірите чи ні, але кажуть, що є дні, коли енергія місяця стає найсприятливішою для змін у зовнішності. У всякому разі, перевірити це ніщо не завадить. Коли стригти волосся у 2020 році? По-перше, варто дізнатися, які дати краще вибирати в липні 2020 року.

Період ретроградної Венери закінчився ще минулого місяця. Тобто, з астрологічної точки зору, можна сміливо міняти імідж і робити нові б'юті-процедури.

Щоб волосся після стрижки росло міцним і красивим, за місячним календарем рекомендується стригтися при зростанні Місяця. Щоб результат стрижки зберігся довше, стрижку треба робити на спадаючому Місяці. Період зростаючого Місяця триватиме в липні з 1 по 4 число, а потім з 21 липня до кінця місяця. Спадати Місяць в липні буде з 6 по 29 число.

Читайте такожЯк правильно вибрати щітку для волосся?

Стрижка в повний місяць і молодик

Молодик, який в цьому місяці буде 20 липня, вважається невдалим днем ​​для стрижок. У цей день астрологи радять підстригати лише кінчики, оскільки пасма ослаблені. Повний місяць (цього місяця 5 липня) — як правило, спірний день для походу до перукаря або колориста.

Найбільш вдалими днями для стрижки в липні будуть 2, 4, 5, 14, 17, 18, 24, 28 і 31 число. В цілому вдалу стрижку можна зробити також 3, 21, 22, 23, 29 і 30 липня.

Несприятливі дні для стрижки також є. На щастя, їх не дуже багато. Це 7, 9, 11 і 20 липня.

Якщо збираєтеся пофарбувати волосся або поєднати стрижку з фарбуванням? Вдалі дні для фарбування за місячним календарем — 1, 2, 3, 5, 14, 15, 21, 24, 26, 27, 29, 30 і 31 липня.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин