загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Донбасі сотні тисяч людей залишилися без пенсій — ООН

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закриття лінії розмежування 21 березня у зв'язку із пандемію коронавірусу залишило 300 тис. літніх людей без пенсій, понад 160 тис. не змогли скористатися готівкою.

Про це заявила координаторка системи ООН в Україні Оснат Лубрані на онлайн-конференції, присвяченій наданню Японією Україні $4,2 млн допомоги.

"Ми повинні думати про людей і повинні робити все, щоб уникати нічних черг на пунктах і скупчень під час активізації бойових дій на лінії фронту. Крім того, що люди ризикують життям у таких умовах, така процедура перетину є особливо небезпечною в умовах пандемії, оскільки неможливо забезпечити соціальну дистанцію, санітарно-гігієнічні засоби або індивідуальний захист", — сказала вона.

Читайте такожКожна третя українська родина отримує субсидії та пільги на сплату комуналки

Лубрані позитивно оцінила той факт, що Україна зробила певні гуманітарні ослаблення, щоб дати людям можливість перетнути лінію розмежування в разі гострої необхідності.

"Криза, пов'язана з пандемією Covid-19 і обмеження для припинення поширення вірусу, поглибили й без того скрутне становище вразливих категорій населення, яке постраждало від конфлікту. Закриття лінії розмежування 21 березня залишило щонайменше 300 тис. осіб похилого віку без пенсій, більше 160 тис. людей не змогли скористатися готівкою, тисячі сімей були розділені й не могли отримати життєво важливі послуги", — зазначила координаторка.

Також вона вказала на те, що в умовах пандемії коронавірусу конфлікт на Сході України триває і не виходить з фази загострення, піддаючи вразливі категорії населення ще більшій небезпеці.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин