загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Субсидії та пільги можуть відібрати у мільйонів українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рада в першому читанні проголосувала за закон про верифікації.

Згідно з проектом закону №1231 про верифікацію, за який в п'ятницю в першому читанні проголосували 254 народних депутата, перевірка правомірності нарахування всіх державних і недержавних соцвиплат стане обов'язковою.

Передбачається, що перевірка документів і інформації, що надаються одержувачем пільг та інших соціальних виплат, буде проводиться для одержувачів пенсій, пільг, субсидій, стипендій тощо.

Читайте такожУкраїнський мінімум. Як прожити на 67 гривень на добу

Депутати в єдиній думці про даному законопроекті не зійшлися. Одні вважають його справедливим і необхідним, оскільки в Україні непоодинокими є випадки, коли один і той же громадянин отримує субсидії на квартири в різних куточках країни.

Деякі депутати більш лояльні і вважають цей законопроект кроком назад, оскільки рішенням субсидії будуть займатися місцеві чиновники, а це поставить хрест на боротьбі з корупцією.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин