загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З давніх часів існує космічний закон: якщо людина не подякувала за надану допомогу або знання, то…

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З давніх часів існує космічний закон: якщо людина не подякувала за надану допомогу або знання, то енергія подяки все одно буде знята у нього у той чи інший спосіб. Невдячна людина порушує рівновагу енергій, тому вона буде відновлено при першому ж зручному випадку.

Так само як озеро, з якого взяли воду для поливу, буде брати воду з інших місць для відновлення свого рівня і при цьому не важливо, чи прийде та вода зі зливою з хмар чи з найближчих колодязів.

Людина, яка зробила комусь послугу і взяла за це винагороду у вигляді грошей чи інших матеріальних цінностей вважається людиною, енергія якого врівноважена. Але якщо ж вона допомогла і не взяла за це винагороду, то її енергія вважається не врівноваженою, а рівновага буде відновлена при першому зручному випадку. Зазвичай рівновага відновлюється за рахунок придбання цією людиною додаткових знань, удачі або здоров’я.

Події складуться таким чином, що людині пощастить і йому подарують потрібну книгу, поруч випадково виявиться цілитель, який допоможе відновити здоров’я, або просто буде супроводжувати удача в якихось починаннях …

Читайте такожПро що треба пам'ятати, коли здається, що життя летить в прірву

Кацудзо Ніші

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин