загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як приховати сивину так, щоб не фарбувати волосся: 5 простих способів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Першу сивину можна досить легко приховати.

Сивий волосок? Без паніки! Сивина не завжди є ознакою старішання — волосся може втратити колір через зниження вироблення меланіну, який забезпечує волосся пігментом. І відповідає за ці процеси генетика, а не вік. Так, ми не в змозі змінити наш код ДНК, проте ми знаємо кілька лайфхаків, які допоможуть приховати "срібні нитки". Про них ми розповімо далі, інформує Ukr.Media.

М'яке фарбування

Найпростіший і найдієвіший спосіб позбутися сивини — фарбування. Зазвичай, перша сивина — це лише кілька сріблястих волосків, тому, якщо ви хочете їх замаскувати, то ми пропонуємо найбільш щадний спосіб фарбування — тонування у свій природний тон.

Якщо сиве волосся на голові вже дуже помітне, краще застосувати більш щільне фарбування крем-фарбою. Її пігмент глибоко потрапляє у стрижень кожного волоска і дозволяє домогтися рівномірного кольору. Благо виробників піклуються про те, щоб максимально захистити волосся під час процедури.

Тимчасові засоби

Для експрес-фарбування можна використовувати спеціальні спреї, що маскують сивину до першого миття, туш або пудру для волосся. Ніхто цього не помітить, головне — не потрапити під дощ! Але можна скористатися і підручними засобами. Так, на допомогу можуть прийти... звичайна туш для вій або пудра. Вибір залежить від кольору волосся і вашої фантазії!

Зачіска

Усе дуже просто: легку сивину можна приховати, уклавши волосся на інший бік. Тільки уникайте рівного проділу і змінюйте його за необхідності (коли ніхто не бачить).

Аксесуари

Хустки, капелюхи, шпильки, обідки... Завжди можна відволікти увагу на модний аксесуар або почати експериментувати з модними образами.

Залишити як є

Насправді сивину необов'язково ховати від сторонніх очей, якщо перетворити її на свою перевагу. Питання лише у тому, як ви при цьому почуваєтеся. Проконсультуйтеся зі стилістом і дізнайтеся, що можна зробити. Можливо, варто зробити цікаву зачіску і по-іншому укладати волосся?

Чи можна запобігти появі сивини?

На жаль, відтермінувати появу сивини навряд чи вийде, але заходи щодо профілактики ніколи не будуть зайвими.

По-перше, відмовтеся від шкідливих звичок, правильно харчуйтеся і стежте за здоров'ям. Якщо це стане способом життя, є шанс зрушити терміни прояву сивини. А ось салонний догляд тут навряд чи допоможе: так, з його допомогою ми живимо помітне полотно волосся, але сивина формується у цибулині волоска, що знаходиться у шкірі голови. Але це зовсім не означає, що від догляду потрібно відмовитися! Ми вважаємо, що доглянуте і здорове волосся виглядає виграшно навіть з кількома сивими пасмами, тим більше зараз стилісти роблять ставку на природність.

Який догляд обрати

Для нефарбованого волосся:

  • шампунь для натурального волосся або інший — за вашим бажанням (об'єм, живлення, зволоження);
  • кондиціонер на довжину під час кожного миття (головне — не наносити на коріння);
  • раз на два тижні застосовуйте більш концентрований догляд, наприклад маску для волосся.

Для фарбованого волосся:

  • перші два тижні після фарбування використовуйте шампунь для фарбованого волосся — він перешкоджає вимиванню кольору;
  • наступні два тижні можна використовувати шампунь для блиску;
  • не забувайте про кондиціонери і маски.

Більш детально про догляд за волоссям вам зможе розповісти лише перукар.

Джерело:
До списку новин