загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З 1 серпня у Гадячі роздаватимуть обіди людям, які опинились у складних життєвих обставинах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 серпня у Гадячі пригощатимуть гарячою їжею громадян, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Зокрема, у межах програми “Турбота”, обіди отримають одинокі пенсіонери та особи з інвалідністю, дохід яких не перевищує 1,5 прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність; одинокі особи з інвалідністю І групи загального захворювання та одинокі особи з інвалідністю І та ІІ групи по зору незалежно від розміру пенсії.

“Для отримання гарячого харчування громадянам пільгової категорії необхідно звернутися до відділу організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Гадяцької міської ради з письмовою заявою та документами до неї: копія паспорта, довідка про розмір доходів за останні 6 місяців (за необхідності), копія пенсійного посвідчення, копія довідки про інвалідність (за наявності), довідка про склад сім’ї та акт обстежень матеріально-побутових умов сім’ї”, – йдеться у повідомленні.

Детальну інформацію з питань організації гарячого харчування (обідів) можна отримати за телефоном 2-14-57 або в каб. № 11 Гадяцької міської ради.

Фото ілюстративне

 

Джерело:
До списку новин