загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шахраї продовжують «обмінювати» заощадження пенсіонерів на папірці: жителька Бердичівського району втратила понад 100 тисяч гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Бердичівському районі пенсіонерка віддала «представнику пенсійного фонду» свої заощадження у гривнях та доларах, аби обміняти їх на нові купюри. Натомість, отримала папірці. Наразі поліція розшукує шахрая.

Про це 14 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«13 липня у Бердичівському районі від ошуканства незнайомця, який назвався соціальним працівником, постраждала ще одна пенсіонерка. З її будинку під приводом надуманого обміну зразків грошової валюти шахрай виніс еквівалентом декілька сотень тисяч гривень у національній та іноземній валюті», - йдеться у повідомленні.

До Бердичівського відділу поліції надійшла заява від жительки одного із сіл Бердичівщини про ошуканство.

Як з’ясувалося, близько півдня 86-річна жінка впустила до своєї оселі незнайомця, які відрекомендувався представником пенсійного фонду. Свій візит він пояснив нібито допомогою пенсіонерам у фінансових питаннях. Відтак чоловік проінформував стареньку про термінову необхідність обміну грошових купюр, у тому числі іноземної валюти, які нібито мають незабаром вийти з обігу. Літня господиня передала пройдисвіту усі наявні збереження у доларах США та українських гривнях. Загальна сума в еквіваленті національної валюти сягнула кількох сотень тисяч гривень.

Незнайомець, «обмінявши» гроші на пакунки нібито з купюрами нових зразків, поспішив розпрощатися.

Коли ж пенсіонерка роздивилася «нову валюту», замість справжніх грошей у пакунках виявила розрізані аркуші чистого паперу.

«Описану подію поліцейські кваліфікували як шахрайство (ст. 190 ККУ). Нині вживаються необхідні заходи, щоб встановити особу ошуканця», - повідомили в поліції.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин