загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна скоро ввійде до складу ЄС: усі системи готові стати частиною європейської сім'ї

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Приголомшливий прогноз дала віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Ольга Стефанишина з упевненістю заявила, що Україна точно стане членом Європейського Союзу, це лише питання часу. Звідки така впевненість?

Стефанишина розповіла, що за всіма технічними та юридичними характеристиками Україна вже готова стати частиною європейської системи. «Це питання часу, який Україна сама визначить для себе, тому що Європейський Союз — це не донорська організація, це об'єднання сильних економічно незалежних стабільних демократичних країн, і саме тому Україна зараз на шляху тих реформ, які дозволять Україні бути повноправним членом Європейського Союзу», - заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції під час прес-конференції «Україна і Угода про асоціацію з ЄС: моніторинг виконання 2014-2019».

Стефанишина підкреслила, що проведені реформи перетворять Україну на потужну і економічно незалежну державу, а досягнутий на сьогоднішній день прогрес показав, що європейський шлях країни вже неможливо пустити назад.

Ольга Стефанишина вважає, що Україна виходить на рівень євроінтеграції 2.0». Досягнення останніх п'яти років чиновниця назвала «колосальним прогресом. Віце-прем'єр зізналася, що великі надії в цьому напрямку покладає на саміт «Україна-ЄС», який намічено на жовтень 2020-го року.

«Ми сподіваємося на підписання угоди про спільний авіаційний простір та початок другої місії в рамках Угоди про оцінку відповідності та прийнятності промислової продукції (ACAA)», — сказала чиновниця на прес-конференції.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин