загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хитрощі, які допоможуть зберегти манікюр під час роботи на городі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Полоти в гумових рукавичках не обов'язково.

Урожай — це прекрасно. Ідеальні троянди — ще краще. Але ходити кожні вихідні з зіпсованим манікюром і сухими задирками не хочеться. Звичайно, легко порадити працювати в гумових рукавичках, але в них незручно. Та й за час коронавірусу вони страшенно набридли. Є інше рішення.

Мило під нігті

Це найпростіший і дієвий спосіб зберегти красу нігтів. Перед тим як піти працювати в город, подряпайте звичайне мило для рук, щоб воно наповнило простір під нігтями. Так бруд не зможе потрапити під пластину, а якщо потрапить, змішається з милом і миттєво змиється при митті. До речі, лайфхак можна застосовувати і з нігтями на ногах.

«Рідкі» рукавички

Засіб, який обволікає шкіру і захищає її від пилу і бруду коштує досить дорого. Але ми знаємо, як зробити його самостійно! Нанесіть на шкіру рук звичайне рідке мило, ретельно опрацьовуючи кожну ділянку і дайте йому висохнути. Обіцяємо, результат буде нітрохи не гірше. Правда, спосіб підходить тільки для сухих робіт і при дотику з водою, прийом потрібно повторити.

Білий олівець

Відбілити нігті допоможе звичайний білий олівець. Після того як помиєте руки і видалите бруд з під нігтів, проведіть білим олівцем під пластиною. Такий прийом освіжить вигляд і відбілить потемнілий край.

Ванночки для рук

На жаль, в розпал дачного сезону одних лише кремів недостатньо, потрібна важка артилерія. Візьміть за звичку щовечора замочувати руки в спеціальній ванні з морською сіллю і ефірними оліями лимона. Перший компонент зміцнить нігті, а другий відбілить потемнілу шкіру. Заздалегідь запасіться апельсиновими паличками, щоб почистити розм'яклу кутикулу і простір під нігтями.

Червона смородина

Мабуть, найбільш вдячна рослина в нашому саду. Ягоди червоної смородини моментально прибирають з шкіри жовто-зелені сліди, які з'являються після прополювання грядок. Наберіть невелику жменю червоних ягід і гарненько розітріть між долонями, як крем і змийте водою. Цей лайфхак працює моментально і відмінно очищає шкіру.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

До списку новин