загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Медведчук: Зеленський робить все, щоб не образити жителів Західної України. Так вони за нього не голосували і не будуть

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент Володимир Зеленський робить все, щоб не образити жителів Західної України, але вони за нього не голосували і не будуть. Про це голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук заявив в інтерв'ю телеканалам "112 Україна", ZIK, NewsOne та "Інтер".

"Ось на території неконтрольованої в Донецькій і Луганській області, в так званих ОРДЛО, живуть українці чи ні? Громадяни України чи ні? Давайте з цим визначимося. Якщо ви кажете, що громадяни України, і я вважаю, що це громадяни України, то треба виходити з цього. У громадян України не повинно бути обмежень в отриманні пенсій, у здобутті освіти. Ба більше, якщо вони вважають, що в Україні можна отримати конкурентоздатну освіту, то цьому треба тільки радіти. А якщо кажуть, що це приїдуть діти сепарів і вони будуть такі, як сепари, тоді вибачайте, тоді треба визначити, хто українець, і взагалі хто дав право тим, хто це каже, визначати за принципом "наш - чужий". Хто дав право говорити, що ці чужі? Хто дав тоді право говорити про те, що необхідно внаслідок політики мирного врегулювання повернути Донбас в Україну, а Україну - на Донбас? Ну, це ми так говоримо, "Опозиційна платформа – За життя", а Зеленський так не говорить, і його команда так не говорить, і вони розмірковують про реінтеграцію, ми вже говорили, незрозуміло яку, як і на підставі чого. Або про якісь нові формати, причому ті, кого вони записують учасниками цих форматів, навіть про це не знають", – зазначив він.

"Тому це ж все пов'язане з цим. Перше – нерозуміння ситуації. Друге – політична воля, і ми повертаємося до ідентичності. Отже, ті хтось - переважно це люди, які проживають у Західній Україні, вони кажуть: ні, цього не можна робити, це діти сепарів і все. Чому? Тому що от ми їх ненавидимо, і все. Хвилиночку, а хто ви такі, щоб мати право говорити, що це так має бути? Висловлювати ви можете все що завгодно, але робити – хто вам дав право?" – додав політик.

На його думку, виходить так, що влада вушка налаштувала і робить все, як би чого не вийшло.

"Адже це і є сьогодні політика президента Зеленського та його команди – як би чого не вийшло, як би не образити націонал-радикалів, як би не образити людей, які проживають у Західній Україні. Так вони, до речі, за нього не голосували, наскільки ми пам'ятаємо. І навряд чи зараз будуть голосувати, тому що у них є інші кандидати й інші політичні сили", – зазначив Медведчук.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

 

Джерело:
До списку новин