загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Голова Мінсоцполітики спрогнозувала середній рівень пенсії до кінця 2020 року

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соцполітики Марина Лазебна заявила, що середній рівень пенсії в Україні збільшиться. Для реалізації цих планів прийнято ефективні рішення.

До кінця 2020 року середній показник виплат складе, за прогнозами, 3500 гривень. Про це вона повідомила в інтерв’ю виданню Mind.

У грудні буде здійснено достатньо масштабні зміни. Пенсійний фонд планує запустити автоматичний перерахунок пенсій. В його основі є прожитковий мінімум, а також мінімальні пенсії, де немає страхового стажу, надбавки за понаднормовий стаж.

Очікуваний рівень середньої пенсії до кінця 2020 року складе, за прогнозами чиновників, 3500 грн. Також вона зазначила, що зміниться і прожитковий мінімум.

Експерти все ж категорично ставляться до таких ініціатив. На думку фахівців, уряд не зможе їх реалізувати через брак коштів у бюджеті. Значна частина доходів не покриває витрати на виплати пенсіонерам майже у всіх областях країни.

Довідка Finance.ua:

  • На думку міністра соціальної політики Марини Лазебної, обов’язкова накопичувальна пенсійна система у 2021 році навряд чи запуститься.
  • Від початку року середній розмір пенсій зріс на 310,56 грн або на 10,1% – до 3393,54 грн.
  • З 1 липня зросли пенсії для деяких категорій громадян.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин