загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Журналіст Кацман: Сотні привезених до нас "новаків" вимивають сотні мільйонів з бюджету країни і крадуть пенсії у людей похилого віку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нам не потрібні заїжджі менеджери, які нічого не роблячи, отримують мільйонні зарплати. Ці гроші могли б піти на підвищення пенсій і зарплат, соціальних виплат.

Про це заявив політичний експерт, заслужений журналіст України Володимир Кацман в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я хочу нагадати, що тільки один ексглава "Укравтодору" Славомир Новак витягнув з кишень наших платників податків, з пенсій наших пенсіонерів, з наших зарплат бюджетників 270 млн євро. Про це заявили правоохоронні органи і Польщі, і України. А якщо таких "новаків" нам насадили сюди кілька сотень, то скільки бюджетних грошей ми на них витратили? Адже всі ключові галузі за минулої і, на жаль, за нинішньої влади очолюють саме іноземці, при цьому влада вбиває нам думку про те, що, мовляв, наші фахівці тупіші і працювати не можуть, а ось іноземець-пан, - приїде та нас розсудить. А він, як виявилося, просто краще знає "схеми" і вміє красти набагато краще, витонченіше!", - підкреслив експерт.

Журналіст упевнений, що, "кинувши за грати кілька сотень таких "новаків" і повернувши награбоване, ми могли б збільшити пенсію пенсіонерам, додатково налагодити якесь виробництво, реставрувати свої вагони або налагодити їх виробництво, не закуповувати вторсировину в інших країнах, а створювати тут, в Україні, додаткову вартість".

"А ці сволоти, негідники і казнокради вимивають гроші з нашого бюджету, і ці кошти могли б допомогти нашим людям вийти з карантинного жаху, підтягнути свої доходи, налагодити бізнес… Хочу зазначити, що одночасно з появою новини про арешт Новака, ЗМІ повідомили, що Україна стала лідером серед кримінальних країн в Європі, а також українці – виявляється, найбідніші в Європі. І в цій бідній, нещасній, розграбованой країні знаходяться негідники, казнокради і мародери, які приїжджають сюди, малюють гарні перспективи, пафосно говорять про "реформи" - і нічого не роблячи, вивозять звідси величезні народні кошти!" - резюмував Володимир Кацман.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин