загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Китай шість років зберігав зразки коронавірусу – The Sunday Times

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Ще у 2012 році шістьох чоловіків, які очищали шахту від посліду кажанів, було госпіталізовано з важкою пневмонією. Починаючи з 2012 року, Уханьський інститут вірусології (КНР) зберігав зразки Covid-19.

Про це пише Главком, посилаючись на розслідування британського видання The Sunday Times.

Газета, опираючись на дисертації двох китайських лікарів, стверджує, що в 2012 році протягом одного тижня з важкою пневмонією госпіталізували шістьох чоловіків. «Усі вони працювали в покинутій мідній копальні, очищаючи її від екскрементів кажанів», – йдеться у повідомленні.

У пацієнтів спостерігалися симптоми, аналогічні коронавірусу, пізніше троє з них померли. При цьому у чотирьох з шести хворих в крові були виявлені антитіла до невідомої хвороби, але подібної до Covid-19.

Відомо, що китайські вчені вивчили шахту і виявили в мишачому посліді багато коронавірусів, в тому числі новий штам, схожий на SARS-CoV-1.

Як вважає голова британської розвідки SIS/MI6 у 1999-2004 роках сер Річард Дірлав, вірус SARS-CoV-2 має штучне походження, оскільки його ключові елементи не еволюціонували природним чином, а були в нього інтегровані. На його думку, зробили це китайські вчені під час вивчення коронавірусу в кажанів, а далі стався нещасний випадок – модифікований під людський організм вірус вирвався з лабораторії, зазнначається у повідомленні.

Нагадаємо, що у світі станом на 5 липня виявлено 11 млн 387 тисячі 499 випадків зараження коронавірусом, зокрема 6 млн 445 тисячі 259 пацієнтів одужали. Загалом у світі від початку пандемії 533 619 людей померло від ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин