загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нове перемир'я на Донбасі: журналісти дізналися думку військових про рішення ТКГ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Режим припинення вогню має розпочатися з опівночі 27 липня. 


Українські військові на передовій сумніваються, що бойовики дотримуватимуться домовленостей про перемир'я, початок якого заплановано на 27 липня.

За понад 6 років війни боєць Радіус чув про перемир'я так багато.

"Зазвичай в цей час має бути хлібне перемир'я, коли жнива. Воні мали б всі спрацьовувати, але недовго. Тиждень-два що тиша", - каже він.

Але жодного разу так і не бачив. Каже, саме цей час найкращий для російських провокацій. "Випустять щось по нас, і чекають у відповідь, а потім: "Ай-я-яй, укропи порушують перемир'я", - каже він.

Військовий пояснює, що коли війна, то дуже чітко розуміє, де ворог і чим зайнятий. Якщо тиша, то не розслабишся. "Під час перемир'я більше насторожуєшся", - ділиться боєць.

Костянтин теж воює від 2014 року. Зараз він в Новолуганському. Вночі, каже, довелося знову брати в руки автомат і гасити вогонь бойовиків. Як же не стріляти, коли цілять по тобі.

"Віриться тяжко, особливо після тих років, які пройшли", - зазначає боєць.

Попри те, що в цих окопах готуються до перемир'я, написи тут нагадують: "Те, що противника немає, думка хибна. Ти під постійним спостереженням ворога". 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин