загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін готує підвищення пенсій майже для 10 тисяч сімей військових, загиблих в АТО/ООС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уряд на позачерговому засіданні в понеділок затвердив проєкт постанови щодо підвищення пенсійних виплат для 9,6 тис. членів сімей загиблих під час участі в АТО/ООС військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про це повідомив представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді, народний депутат із фракції "Слуга народу" Василь Мокан у Фейсбуці.

"... За дорученням Президента Володимира Зеленського, Кабмін затвердив проєкт постанови "Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб", - написав Мокан.

Представник уряду в парламенті уточнив, що документом передбачено підвищення пенсійних виплат для 9,6 тис. членів сімей військовослужбовців, які загинули під час участі в АТО/ООС.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин