загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна зняла заборону на постачання засобів індивідуального захисту за кордон

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 серпня за рішенням Кабміну в Україні перестала діяти заборона на експорт засобів індивідуального захисту.

Про це повідомив заступник міністра економіки, торговий представник Тарас Качка, зазначивши, що це остання заборона на експорт, що діяла через коронавірус.

"Це тиха, але важлива новина. Мінекономіки і МОЗ домовилися, що сьогодні можна відійти від заборони до моніторингу експорту. Уряд підтримав це рішення. Тому 1 серпня строк дії заборони закінчився і не був продовжений", – написав він у Facebook.

Він зазначив, що з початку карантину для нього було вкрай важливим, щоб заборон не було взагалі, а якщо їх не можна було уникнути – то вони були найменшими.

"Тому я дико тішуся, що Україна їх ввела так мало (засоби індивідуального захисту і гречка), а заборони були обгрунтовані. Тепер країна нарешті відмовилася від такої практики", – підкреслив він.

Нагадаємо, експерти вважають, що Україна може стати експортером продукції медичного призначення. Однак для цього в країні муситимуть змінити правила ліцензування таких товарів.

 Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

 

Джерело:
До списку новин