загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

24 способи, як заробляти в Інтернеті, відгуки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні існує немало способів, як заробляти в Інтернеті без вкладень. Застосовуйте такі свої навички, як вміння добре писати, співати, вести блоги, озвучувати відео, вводити дані, створювати музику, фото тощо та продавайте послуги або товари, щоб заробити гроші онлайн без зайвих інвестицій.

Ви знали, що цілком реально можна заробляти онлайн? У цій докладній статті ви дізнаєтеся про різні легальні способи поліпшити своє матеріальне становище за допомогою Мережі без вкладень.

Почати можете з онлайн-сервісу замовлення послуг або біржі фрілансу, працювати вдома, мати гнучкий графік і хороший заробіток.

Інтернет швидко поширюється у всьому світі, і питання: «Як заробити онлайн?» – ставлять усе частіше. Блогери, домогосподарки, студенти або навіть професіонали з досить високою зарплатою постійно шукають джерела реального інтернет-заробітку з нуля. Замість того щоб витрачати час даремно, люди хочуть трохи попрацювати додатково й отримати за це пару зайвих доларів на оплату рахунків, і це добре. Усе, що вам потрібно, – правильна інформація про те, як стати онлайн-підприємцем. На жаль, саме через брак знань про легальні методи заробітку в Інтернеті деякі люди стають жертвами шахраїв.

Але не хвилюйтеся, існує кілька способів, за допомогою яких ви зможете використовувати свої навички і творчий імпульс, щоб отримувати дохід від роботи у Мережі без вкладень. І сьогодні ви дізнаєтеся про декілька із них. Ви готові розпочати захопливу подорож? Поїхали!

1. Ведіть блог

Screenshot_1

Блогерство – це чудовий спосіб реально легко підзаробити.

Очевидно, чому цей пункт на першому місці, адже ми теж ведемо блог.

Професійне блогерство – один із найвідоміших способів заробляти, сидячи за комп’ютером. У результаті пошуку в Мережі ми часто натрапляємо на блоги, де можна побачити багато реклами. У таких випадках ми без сумніву можемо сказати, що власник блогу отримує гроші за те, що його веде.

Існує безліч хороших і безкоштовних платформ, за допомогою яких можна легко створити свій блог. Після цього можете почати писати про те, що дійсно вас цікавить. Коли його трохи розкрутити (скажімо, на блог почнуть заходити 100 відвідувачів на день), потрібно буде розмістити онлайн-оголошення. Для отримання реклами можете використовувати сервіс Google AdSense. WordPress.com також надає свої оголошення.

Для створення дійсно прибуткового блогу рекомендуємо витратити кошти на такі ресурси:

До речі, ви знали, що реклама становить 95% прибутку Google? Якщо блогери публікують на своїх ресурсах рекламу Google, то отримують частину від цього доходу. Ми часто пишемо про те, як стати успішним блогером. Не забувайте читати ці статті.

Що потрібно для професійного блогерства: хороше володіння мовою, здатність викладати свої думки цікаво, базове вміння “кодити” і знання таких технічних нюансів, як ось SEO, та дійсно добре розбиратися у темі, про яку збираєтеся писати.

СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБИТИ НА БЛОГЕРСТВІ?

Якщо блог щодня відвідує приблизно одна тисяча користувачів, його власник може реально заробляти від 50 центів до 30 доларів на день, якщо писати в конкурентній тематиці англійською мовою. Блогерство приносить дуже різний прибуток залежно від вашого веб-трафіку та вибраної стратегії монетизації. Багато хто стверджує, що модель афілійованого маркетингу набагато краща за Google AdSense. Ми так не вважаємо, але, з іншого боку, те, що працює для одного блогу, не обов’язково підійде для іншого. Також, якщо писати про Україну, тут клік може коштувати 0,02-0,1 $. Ціна кліку зростатиме, коли на вашому сайті з’являтимуться люди, за якими бігає дорога реклама.

Блогери в США, Великобританії та Канаді заробляють мільйони доларів. Вони використовують більше підприємницький підхід. Багато блогерів, по суті, перетворили свої блоги на контент- або медіакомпанії. Наприклад, американське інтернет-видавництво Huffington Post спочатку було всього лише блогом, а зараз це одне з найбільш впливових джерел новин у світі. У Mashable схожа історія. В Індії відомі блогери, такі як Аміт Агарвал, заробляють сотні тисяч рупій на місяць. Вони виділяють для цієї справи повний робочий день Для тих, хто займається блогерством неповний робочий день, прибуток буде залежати від часу, витраченого на роботу.

СКІЛЬКИ МОЖЛИВО ЗАРОБЛЯТИ ЗА ДОПОМОГОЮ ADSENSE?

Завдяки Google AdSense багато успішних блогерів та веб-майстрів заробляють від 100 до 500 доларів на день. Заробітки деяких американських блогерів за допомогою Google AdSense досягають кількох тисяч доларів. Прибуток від AdSense здебільшого залежить від ціни за клік від Google. У таких країнах, як США, Канада, Великобританія та Австралія, ціна за клік дуже висока, тому там блогери заробляють набагато більше. Не чекайте ні хвилини і ставайте професійним блогером!

2. Дизайн тем

obsession-preview.__large_preview

Дизайн тем для таких платформ, як WordPress і Blogger.

Усім сайтам та блогам потрібна “тема” (чи шаблон), яка визначає їхній зовнішній вигляд. Саме тому, якщо у вас є хороше почуття дизайну та інші необхідні навички, ви також можете стати дизайнером тем. Коли тема готова, можна продавати її на спеціальних сайтах із темами чи створити свій сайт, на якому люди будуть купувати ваші теми. Створення тем для таких платформ, як WordPress, Blogger, Joomla, Drupal та інших, – дуже прибутковий бізнес із нуля. Це заняття може доволі добре вас забезпечити.

Необхідні навички: хороший смак у веб-дизайні, знання CSS, HTML, JavaScript, Photoshop та обраної платформи.

СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБЛЯТИ НА ДИЗАЙНІ ТЕМ?

Як правило, одна копія теми коштує десь від 10 до 100 доларів. Тому якщо ви продасте всього лише сто копій, то зможете реально заробити тисячі доларів. Якщо розробляти індивідуальну тему для замовника, за неї можна просити навіть більше, залежно від витрачених зусиль та вкладень.

3. Онлайн-уроки

pt-online

Ви можете ділитися своїми знаннями та давати уроки онлайн.

Так! Ви можете бути вчителем у Мережі. І хороша новина в тому, що навчати можна практично всьому. Тому, незалежно від ваших навичок та досвіду, ви зможете пропонувати свої уроки зацікавленим студентам.

SkillsShare – це один із сервісів, за допомогою якого можна бути онлайн-вчителем. Після реєстрації ви зможете створювати курси (заняття) на будь-яку тему: кулінарія, математика, інженерна справа, дизайн, мови, та все, що завгодно!

Існує ще один схожий сервіс – Udemy. На цих сайтах ви, по суті, продаєте ваші курси та заробляєте на онлайн-уроках. Вам платять тоді, коли студент підписується на створений вами онлайн-курс.

Необхідні навички: знання предмету, з якого ви викладаєте курс. Також стане в пригоді вміння працювати у Photoshop та створювати відео, адже вони допоможуть зробити ваш курс більш цікавим та зрозумілим.

4. Станьте онлайн-автором

Написання та публікація електронної книги може реально принести вам купу грошей!

Якщо у вас є цікава історія чи ви хочете поділитися своїм досвідом у формі книги, що ж, вперед! Починайте писати. Ну хіба буває щось краще? Вам не знадобляться традиційні ручка та папір, а також будь-які інші вкладення. Станьте технологічно підкутим автором. Пишіть книгу в MS Word. Коли книжка буде готовою, вам навіть не знадобиться видавець! Ви можете самі публікувати та продавати електронні книги в Мережі за допомогою таких платформ, як Amazon’s Kindle, Google Play Store і Apple’s app store (iBooks). Продавайте як електронні, так і друковані книги.

За допомогою таких онлайн-сервісів, як  Lulu, можна замовити друковані копіїї вашої книги. Покупці матимуть можливість купити їх одразу через цей сервіс, або ви зможете виставити їх на продаж через Amazon, Flipkart, eBay та інші.

5. Продаж дизайнерських товарів

Ви можете продавати індивідуальні дизайнерські товари та заробляти гроші. Непогано малюєте? Чи задумувалися ви коли-небудь над тим, що ваші картини (або навіть беззмістовні ескізи) зможуть допомогти вам легко підзаробити онлайн?

Можна друкувати створені вами дизайни, малюнки чи фото на таких предметах, як чашки, футболки, сумки та інше, а потім продавати їх. Наша знайома робить чудові дизайни. Вона створила свій онлайн-магазин на Zazzle та почала продавати. Ось як він працює:

  • Створіть із нуля та доведіть до досконалості свій дизайн.
  • Зареєструйтеся на   Zazzle.com і створіть свій магазин (це дуже просто!)
  • На Zazzle продають різні товари, наприклад чашки, листівки, футболки тощо.
  • Покупець заходить на ваш онлайн-магазин. Він вибирає дизайн із вашого каталогу та товар. Потім покупець розміщує замовлення, щоб отримати цей товар із вашим дизайном на ньому.
  • Zazzle друкує вибраний предмет із вашим дизайном та відправляє клієнту
  • Ви реально отримуєте частину грошей, зароблених Zazzle.

Крім Zazzle, існують також сервіси CafePress та Threadless. Вони також чудово допоможуть заробити грошенята онлайн! Та ще один варіант, який буде простішим для України: створити свій маленький інтернет-магазин чи продавати на Facebook чи ВКонтакте.

6. Почніть публікувати відео на каналі YouTube

YouTube добре платить за монетизовані відео. Створюйте цікаві ролики та заробляйте в Інтернеті.

Ви гарантовано бачили більше, ніж одне відео на YouTube. Це стосується всіх, хто сидить в Інтернеті! Зрештою, це найбільший у світі сервіс з обміну відео. Але тільки переглядати – недостатньо. Створюйте власні відео без вкладень та діліться ними з усім світом. Більше того, вони допоможуть вам заробляти гроші! Ви можете зняти невеликий (або й великий!) відеокліп за допомогою мобільного телефону, ручної або професійної відеокамери. Або робіть відео з картинок на комп’ютері. Або створюйте анімаційні ролики та семінари. Як тільки ви будете готові з відео, завантажте його на YouTube і монетизуйте. Під час переглядів вашого відео YouTube буде показувати рекламу та ділитися з вами прибутком.

Завдяки такій онлайн-роботі вже багато людей заробили великі суми грошей у Мережі. Найчастіше це робота вдома, але іноді доведеться залишати межі домівки, щоб знімати відео.

Необхідні навички: досвід у використанні відеокамери та знання програм для монтажу.

СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБЛЯТИ НА YOUTUBE БЕЗ ВКЛАДЕНЬ?

Якщо на каналі YouTube мільйон підписників, можна заробляти від 100 000 до 300 000 тисяч доларів на місяць. Переважно це залежить від того, наскільки цікаві ваші відео. По-друге, кількість підписників також впливає на суму заробітку. Історії Ольги Кай та Мімі Айкон – приклади того, як можна за допомогою YouTube  заробляти на рік більше 100 000 доларів. І це – мінімальна цифра. Ніхто не знає точної суми, але багато джерел стверджує, що вона може доходити до одного мільйона доларів на рік.

Ідея заробляти купу грошей за допомогою YouTube просто чудова. Але від вас вимагається неймовірний шарм, креативність та тяжка праця. Навіть якщо ви не заробите мільйонів, YouTube  – чудовий спосіб значно покращити своє матеріальне становище.

7. Знаходьте різні онлайн-роботи

Якщо ви хочете надавати адміністративну чи технічну підтримку, існує кілька місць для пошуку роботи. Просто перегляньте їх та оберіть те, яке вам найбільше підходить.

Upwоrk, наприклад, – це одне з них. Клієнти публікують інформацію про роботу на Upwork, а ті, хто її шукають, як ви, наприклад, цю роботу виконують  Найчастіше працювати доводиться за комп’ютером та через Інтернет. Хоча все цілком залежить від конкретної роботи. Ви можете займатися веб-розробкою або програмним забезпеченням без вкладень, писати щось, редагувати, розвивати бізнес тощо. Вибір надзвичайно великий.

Схожа площадка для пошуку роботи – TaskRabbit. На TaskRabbit також можна знайти пропозиції, не зовсім пов’язані з Інтернетом (наприклад, допомогти комусь із переїздом).

Необхідні навички: залежать від обраної вами роботи.

8. Станьте перекладачем

BN-GL194_goog_t_G_20150114153617

Для знавців різних мов в Інтернеті можна знайти дуже багато роботи.

Якщо ви добре знаєте дві будь-яких мови, то зможете знайти достатньо замовлень для перекладу онлайн.

Translatorsbase.com – напевно, найкращий сайт, на якому ви постійно зможете знайти роботу. Вам доведеться пропонувати свою ставку на кожне замовлення, і якщо вас виберуть – вона ваша. Клієнт оплачує ваші послуги через сайт. Переклад можна робити на своєму комп’ютері та відправляти готовий текст через Translatorsbase та на інших сервісах –  fl.ru та http://advego.ru/..

9. Робіть транскрипцію

Роблячи транскрипцію, вам найчастіше доведеться слухати аудіо або відео та друкувати їхній зміст. Або вас попросять передрукувати якийсь текст із картинки (наприклад, із квитанції). На перший погляд це може здаватися легким завданням, але, повірте, для такої роботи потрібно мати терпіння, досвід і навички. Крім того, важливо розуміти різні акценти, почерки та добре знати мову.

Таку роботу можна знайти на Upwork та ін. Але інтернет-площадка Amazon Mechanical Turks – це спеціальний сервіс, який пропонує, як вони називають, “завдання для людського інтелекту”. Тобто те, що комп’ютер не здатен зробити ідеально, тому необхідне втручання людини. А втручатися – це саме для вас! За кожну таку роботу клієнт пропонує певну оплату. І це вже вам вирішувати, чи ви готові працювати за ці гроші.

10. Отримуйте прибуток від партнерської реклами

affiliate-program-lessons

Партнерський маркетинг – це чудовий спосіб заробити гроші на вашому блозі чи на сайті.

Якщо у вас є успішний блог або сайт, ви можете почати співпрацю з іншими підприємцями та показувати їхню рекламу на своєму сайті. Якщо клієнт перейде за посиланням реклами на товар саме з вашого сайта та купить його, ви отримаєте відсотки від продажу. Партнерська реклама відрізняється від сервісу Google AdSense. AdSense платить вам за кліки (цена за клік або модель СPC), а з партнерської реклами ви отримуєте прибуток тільки якщо покупець дійсно придбає товар, перейшовши за лінком з вашого сайта.

ShareASale – це одне з найкращих місць для пошуку партнерської реклами. За його допомогою можна заробити просто приголомшливі суми грошей!

Компанія Commission Junction (зараз відома просто як CJ) також чудово підійде для пошуку варіантів партнерських оголошень. Тут ви можете знайти пропозиції від багатьох різних брендів та продавців. На таких компаніях, як Amazon, eBay, Flipkart, є окремі партнерські програми. Їх також можна використовувати. Щоб вам було легше розібратися, прочитайте огляд партнерської програми на Flipkart. Радимо обирати партнерський товар, який пов’язаний зі змістом вашого сайта. Так товари будуть краще продаватися в реальності (та, відповідно, краще перетворюватимуться на реальні гроші). Наприклад, якщо ви ведете блог про книжки, можна показувати партнерські оголошення з Amazon, де демонструють лише книги.

11. Продавайте ваші старі (та нові) речі

Існують сотні онлайн-сервісів, за допомогою яких можна легко продавати свої непотрібні речі. Наприклад, якщо у вас у шухляді завалявся старий величезний телефон, його можна продати на OLX або Cragilist (Craiglist – чудовий варіант для людей, що живуть за кордоном!). Це сайти з безкоштовними оголошеннями. Майже усі з них мають мобільні додатки. Тому старі і непотрібні речі, такі як диски, книги, одяг, канцелярські товари, іграшки, можна дуже легко перетворити на гроші. Напевне, ви б не віднесли такий вид заробітку до категорії “Онлайн”. А ось ми відносимо!

12. Онлайн-пропозиції “покодити”

Якщо ви програміст, то зможете знайти одноразові онлайн-пропозиції “покодити”. Просто візьміть проект, побудуйте його з нуля, протестуйте, здайте й отримайте гроші. Сайт Freelancer (раніше відомий як Rent-a-Coder) вже не один рік до ваших послуг. Неважливо, якою мовою програмування або з якою платформою ви працюєте, робота знайдеться завжди. Сайт Freelancer допомагає з’єднати програмістів із замовниками. Існують також альтернативні варіанти: Guru, Upwork і TaskRabbit.

13. Створіть журнал з інформаційною інтернет-розсилкою

Так, ми вже говорили про написання власної книги та про те, як стати блогером. Але якщо ви не хочете писати пости щодня (як це робить блогер) або просиджувати тижні чи місяці за написанням книги, тоді потрібно обрати легендарну золоту середину. Тобто подавати контент у формі журналу без вкладень. Можете створити інформаційну розсилку (або електронний журнал) і пропонувати людям безкоштовно на нього підписатися. Такі сайти, як Aweber та MailChim, можуть допомогти вам керувати підписками і відправляти інформаційну розсилку. Якщо справа стане успішною, ви зможете розміщувати рекламу в своїй розсилці або знайти для неї спонсора.

14. Будьте креативними, продавайте онлайн

На багатьох сайтах, на зразок ArtFire та Etsy, можна продавати будь-які створені вами речі. Погляньте на ці сайти, і вас просто вразить різноманіття виробів, які люди створюють і продають в Інтернеті. У більших інтернет-магазинах, наприклад Facebook чи ВКонтакте, ви також зможете заробити гроші завдяки своїм творчим пориванням.

Можна створювати цікаві дрібнички з відходів, в’язати з вовни, робити яскраві прикраси, вручну розписувати вази, шити м’які іграшки. Повірте, якщо ви спробуєте, то зможете легко працювати вдома і потім перетворити свою справу в реальний бізнес за допомогою Мережі мереж, магічного Інтернету. Утім, заробіток за допомогою Інтернету – це зовсім не міф! Після цього можете створити свій інтернет-магазин та продавати товари через нього.

15. Позичте свій голос!

mad_recordingstudio_500

У вас приємний голос? Запишіть. Надішліть файл. Отримайте гроші! Зараз в Інтернеті можна знайти купу пропозицій озвучення.

У вас глибокий баритон? Або бадьорий і веселий голосок? Чи, може, ви один із власників голосу, дзвінкого і світлого, як дзвіночок? Якщо так, можете позичити свій голос онлайн для закадрового озвучення. Ви будете читати історії, новини та інший текст. Люди часто використовують Umano, і відгуки дуже позитивні. Також чудово підійдуть такі сайти, як VoiceBunny або Voice123.

Вам знадобиться тільки хороше обладнання для звукозапису, і це всі вкладення. Просто виберіть одну з пропозицій роботи на вищезазначених сайтах, запишіть свою розповідь і завантажте аудіофайл. Після цього ви отримаєте гроші за свою працю, і це сидячи вдома за столом. Звучить, наче мрія? А ось і ні! Це прекрасна реальність. Давайте! Переходьте на бік успішних онлайн-професіоналів.

16. Допомагайте дітям із навчанням

Ми вже говорили, що на сайтах SkillShare та Udemy ви можете створювати свої лекції і семінари. Компонуйте курси – люди купують їх. Але якщо ви не хочете займатися розробкою повноцінних онлайн-курсів, а всього лише бажаєте допомагати учням із поточними питаннями з навчання, вам все одно пощастило, адже існує кілька онлайн-джерел із репетиторськими завданнями.

На таких сайтах ви зможете допомагати дітям із їхнім навчанням або домашніми завданнями і навчати їх різних предметам. Одні з них – Tutor.com и TutorVista.com, де можна знайти пропозиції роботи для онлайн-репетитора.

17. Продавайте фото в Інтернеті

Фотографи можуть продавати свої роботи на різних сайтах.

Любите фотографувати? Вам вдається робити досить вдалі кадри? Що ж, якщо так, покупець може чекати вас на таких сайтах, як iStockPhoto, CreativeMarket та depositphotos.  І не смійте думати, що ваші фото недостатньо гарні. Спробуйте, і ви можете сильно здивуватися! Людям потрібні різні фотографії для онлайн- і друкованих публікацій. Тому кількості і різноманітності потрібних фото завжди буде не вистачати. Практикуйтесь і станете професійним фотографом!

І, до речі, якщо ви красунчик чи красунечка, можете навіть продавати свої селфі. Але для початку потрібно буде навчитися робити їх добре. Після цього можете спробувати свою вдачу (однак потрібно брати до уваги питання конфіденційності).

18. Продавайте сайти, назви доменів чи мобільні додатки

Якщо ви володієте назвою домену, сайтом (навіть недійсним!) або мобільним додатком і хочете продати його, вам пряма дорога на Flippa, Sedo або GoDaddy Auctions. На цих сайтах ви можете виставляти початкову ціну на те, що продаєте, а потенційні покупці роблять свої ставки в режимі аукціону. Така модель максимально збільшує ваш заробіток від продажу назви домену, сайта або мобільного додатку.

Ми вже згадували про створення сайта чи блогу для отримання онлайн-прибутку. Але не кожен стає успішним блогером. Після закінчення певного часу більшість блогерів починають відчувати розчарування, просто припиняють писати і закидають все. Але створений сайт і назва домену залишаються. Якщо ви не плануєте далі вести свій сайт або блог, завжди можна продати те, що залишилося, і заробити гроші.

Невеличка порада: не починайте одразу ж займатися веденням блогу на повний робочий день. Професійне блогерство – нелегка справа, тому доведеться витратити трохи часу, перш ніж ви зможете заробляти достатньо. Почніть як блогер із неповною зайнятістю, а пізніше зможете приділяти цьому весь свій робочий час.

19. Станьте онлайн-тестером сайтів

UserTesting – сайт, на якому люди тестують інші сайти. Веб-розробники та інтернет-компанії наймають таких людей, як ви, щоб вони спробували скористатися їхнім щойно створеним або оновленим сайтом. Ви тестуєте сайт та ділитеся коментарями. Вам за це ще й платять! Усе просто, чи не так? Так, ця онлайн-робота і справді одна з найлегших. Але знову ж таки ставтеся до цього серйозно. Чим кориснішим буде ваш відгук для власника сайта, тим більше замовлень ви зможете отримати в майбутньому.

20. Створюйте та продавайте музику

Крім озвучення, про яке ми вже згадували вище, можна робити й інші записи. Якщо ви добре вмієте грати потрібні акорди на якомусь музичному інструменті, створюйте музику і продавайте її онлайн. Не потрібно продовжувати бігати за музичними компаніями. Не тільки їм потрібна музика. Ви можете писати такі маленькі уривки, як джингли, рінгтони або навіть повноцінні пісні. Існують онлайн-магазини, присвячені музиці, де можна продавати безпосередньо MP3-файли. Серед них iTunes (десь ви вже чули про нього, чи не так?), Pandora, Amazon, Spotify, Google Play тощо. Є також онлайн-сервіси, які допомагають розміщувати музику від вашого імені в цих магазинах.  DistroKid и loudr.fm – найкращі серед них.

21. Станьте гостьовим письменником

Якщо ви розбираєтеся в якійсь сфері (наприклад, у технологіях, медицині, машинах, розвитку бізнесу або чомусь іншому), то легко зможете писати гостьові пости для успішних блогерів, які ведуть прибуткові ресурси на одну з цих тем. Відомі блогери, які добре на цьому заробляють, готові заплатити за авторитетний пост чималі гроші. Ви можете отримати аж до 500 доларів усього лише за одну статтю!

Запам’ятайте, що, як би просто це не звучало, хороші гроші за гостьовий блогінг можна отримати, тільки якщо ви дійсно експерт у своїй сфері. Ніхто не заплатить за посередні статті.

22. Заповнюйте онлайн-опитування

Хіба дійсно можна заробити гроші, заповнюючи онлайн-опитування? Перші такі онлайн-пропозиції з обіцянками заплатити за опитування почали з’являтися багато років тому. Але тоді багато хто думав, що це просто кидалово! Чому хтось повинен платити мені за таке просте завдання, як заповнення форми онлайн-опитування?

Але потім стало очевидно, що й справді можна заробляти на платних опитуваннях. Різні агентства та компанії, які займаються соціальними дослідженнями, хочуть знати, що думають люди. Ви чули, що проведення опитувань громадської думки – це індустрія вартістю у 40 мільйонів доларів? Існує кілька сайтів, які як міст з’єднують дослідників і людей (тобто вас!). На них можна заповнювати онлайн-опитування й отримувати за це гроші.

Відповідати на онлайн-опитування – це чудовий спосіб швидко заробити.

Ось список одних із найкращих сайтів з онлайн-опитуваннями: The Opinion Panel, OnePoll, Toluna, MySurvey, Vivatic, YouGov та SurveyBods. Ви легко можете на них зареєструватися. Після цього такі сайти будуть постійно надсилати вам опитування. Потрібно просто заповнити їх і отримати свої гроші.

Як отримати гроші за онлайн-опитування? Більшість цих сайтів запропонує вам скористатися ваучерами відомих інтернет-магазинів. Ви зможете використовувати їх і купувати те, що припало вам до душі. Деякі сайти також здійснюють оплату готівкою через PayPal.

На такі опитування потрібно відповідати чесно. Не ставтеся до них просто, наче до способу заробити. Уважно прочитайте всі питання і напишіть те, що дійсно думаєте.

СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБИТИ НА ОНЛАЙН-ОПИТУВАННЯХ

Найчастіше за одне опитування платять до 2 доларів. Так ви, звичайно ж, значного прибутку не здобудете, але матеріальне становище дещо покращиться. Компанії, які займаються онлайн-опитуваннями, платять зовсім трохи і дуже часто не готівкою. Коли ви створюєте обліковий запис і заповнюєте опитування, ці компанії нараховують вам бали. Після того як ви назбираєте певну кількість бонусних балів, зможете отримати еквівалентний подарунок (а іноді і гроші).

23. Проводіть інтернет-дослідження

Якщо вам подобається проводити час в Інтернеті і серфити на різних сайтах, то чому б не використовувати цей талант більш цілеспрямовано і не робити дослідження для інших? Існує дуже багато різних організацій, які потребують досліджень на майже будь-які теми. Вони наймають людей, щоб ті моніторили певні теми в Інтернеті і надавали необхідну інформацію.

Для цієї роботи вам насправді не потрібно бути письменником, варто лише мати гостре око на необхідну інформацію і вміти логічно викладати її. Просто знайдіть те, що вас просять, оформіть відповідно до потрібного формату та відправте організації імейлом. Вони добре вам заплатять. А ще більше ви отримаєте, якщо зможете роздобути інформацію, яку зазвичай складно знайти в Інтернеті. Для цієї роботи потрібно вміти проводити паралелі між різними шматками інформації і відбирати з неї найважливіше.

24. Робіть повідомлення про короткий зміст новин

Ця робота має щось спільне з інтернет-дослідженнями. Різниця хіба в тому, що вам доведеться зосередитися на сайтах новин. Вам запропонують конкретну тему (наприклад, юриспруденція і судові рішення). Робота полягає в перегляді всіх сайтів із новинами і пошуку тих, які пов’язані з певним предметом. Потім потрібно буде прочитати всі ці новини і підсумувати кількома рядками. Наприкінці дня ви повинні відправити зроблений вами короткий переказ назад у компанію й отримати за це гроші.

Люди, які приймають блискучі рішення, потребують таких лаконічних повідомлень про найважливіше, адже у них немає часу на те, щоб шукати і читати всі важливі новини. Тому вони прочитають ваш короткий текст. Якщо певні новини особливо цікавлять замовника, вас можуть також попросити написати про них статтю.

За створення таких коротких онлайн-новин деякі компанії пропонують щомісячну зарплату (навіть до 4000 доларів на місяць), хоча є також і інші, які платять за безпосередньо виконану роботу.

СКІЛЬКИ МОЖНА ЗАРОБИТИ В ІНТЕРНЕТІ?

Перш ніж говорити про методи, варто сказати кілька слів про очікувані результати. Якщо ви думаєте, що заробити онлайн просто, як раз плюнути, то ви сильно помиляєтеся! Для того аби бути успішним, потрібно важко працювати і ставитися до роботи дуже серйозно. Наскільки успішним можна стати?

Що ж, коли як. Але, якщо чесно, не потрібно знати вищу математику, щоб зрозуміти, як саме! Ваші навички, обрана вами робота, ваші вміння в певній сфері і час, який ви готові приділити на роботу, – ось те, що впливає на загальний заробіток. Усе як у роботах із «реального життя».

Якщо це мотивує вас, існує безліч людей, які заробляють сотні тисяч доларів (і навіть мільйонів) за допомогою Інтернету. Так, це все теж на роботі наодинці вдома!

Нема показника того, скільки ви повинні заробляти. Крім того, навіть не потрібно шукати таку інформацію. Просто зосередьтеся на тому, що вам подобається робити, і, якщо присвятити цьому достатньо часу і зусиль, результати не змусять себе чекати. Повірте, якщо заняття не до душі, вам не бачити успіху!

ЯК ОТРИМАТИ ГРОШІ ЗА ОНЛАЙН-РОБОТУ

Після того як ви стали інтернет-підприємцем і почали свій онлайн-бізнес, отримання грошей від клієнтів стає однією з найголовніших проблем. Що ж, більшість вищезазначених сервісів пропонує досить прості способи оплати, такі як PayPal, чеки та безготівковий переказ. PayPal – це взагалі просто дар для онлайн-підприємців. За його допомогою можна легко відправляти й отримувати гроші від клієнтів. Крім того, PayPal дуже простий і легкий у використанні. Але, на жаль, він в Україні не працює. Тому варіант – https://www.payoneer.com/ru/ – якщо ви плануєте працювати не в Україні. Якщо оплата в Україні, то достатньо сервісу “Приват24” та відкрити рахунок ФОП, залежно від того, з ким працювати.

Якщо ви вирішили створити власний сайт і продавати товари або пропонувати послуги через нього, вам доведеться використовувати платіжний сервіс. Платіжні сервіси спрощують онлайн-платежі. За їхньою допомогою ви зможете приймати платіж від клієнтів через різні типи карток (кредитні, дебетові, платіжні), інтернет-банкінг тощо. Вам доведеться віддавати відсотки від кожної транзакції провайдеру платіжного сервісу. Найкращі провайдери США: PayPal, Google Wallet, Amazon Payment і Skrill. Якщо йдеться про Індію, це Citrus Pay, CCAvenue тощо.

Сподіваємося, ця інформація була для вас корисною. Якщо у вас виникнуть будь-які питання – пишіть. Ми з радістю вам допоможемо.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими

 

Джерело:
До списку новин